(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Tanečná noc s Electro Swing Fever
@ Kultúra -> Podujatia     Mar 13 2015 - 12:22 GMT


Preneste sa v sobotu /14.03. o 21. hod. Kasárnekulturpark / do zlatej éry swingu, čias noblesných dám a šviháckych gentlemanov. Štýlová party Electro Swing Fever, ktorá si získala tisíce fanúšikov na Slovensku aj v Českej republike, predvedie prvýkrát to najlepšie v Košiciach. Vyfintite sa v dobovom štýle a ráčte vstúpiť!



Na jedinečnej tanečnej noci nebudú chýbať obľúbení DJs Swing Thing & Papa Django z ELECTRO SWING BOHEMIA. Tí si ako špeciálného hosťa pozvali Dr. Zicontrona, skúseného DJa z Electro-Swing Malta. Živý koncert si strihne česká kapela plná mladých talentov The JazzCake. Čaká vás aj tanečný workshop, v priebehu ktorého sa z vás za pár okamihov stanú hviezdy parketu. #CONT#



The JazzCake (CZ, live)

Ostravské kvarteto zložené z mladých talentovaných hudebníkov. Radek Melša, Vojtěch Drnek, Ivo Morys a Jan Andrýsek vám na košickej Electro Swing Fever predvedú, ako že sa správne robí ten jazz, blues a swing.



Swing Thing & Papa Django (SK, Electro Swing Bohemia)

Obľúbení DJs, špičkoví performeri a prvotriedni elegáni. Hlavné piliere Electro Swing Bohemia a zrejme najvyhľadávanejší electro-swingoví DJs v našich končinách. Okrem českých a slovenských klubov hrali tiež v Nemecku, Rakúsku, Poľsku, Francúzsku, Belgicku, Japonsku, USA, Mexiku a na Malte. Stretli sa na jednom pódiu s takými esami ako The Parov Stelar Band, Alice Francis, Swingrowers, Kormac, Dunkelbunt a Nouvelle Vague.



Dr. Zicotron (MA, Electro-Swing Malta)

Skúsený DJ z ostrova Malta je spoluzakladateľom Electro-Swing Malta, ktorý z Vallety vybudoval jedno z hlavných miest súčasnej electro-swingovej scény. Dr. Zicotron vás oslní nielen svojím exotickým výzorom, ale aj chytľavým setom, tradíciou v netradičnom prevedení, podanou s vkusom a nadhľadom.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/