(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 31.03. 2015
@ Aktuálne -> Polícia     Apr 01 2015 - 11:27 GMT


Za ubytovanie si „účtovala do vrecka“



Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z prečinu sprenevery obvinil 27-ročnú Nikolu z Košíc. Obvinená ako bývalá zamestnankyňa košickej spoločnosti v pozícii recepčnej, v jednom z košických penziónov, v roku 2013 od apríla do decembra, neoprávnene takmer v sedemdesiatich prípadoch fiktívne stornovala ubytovania hostí, od ktorých za ubytovanie prijala finančné prostriedky v hotovosti a tieto neodviedla v tržbe zamestnávateľovi, ale použila ich na vlastné účely. Spôsobila škodu za viac ako 7.000,- eur. Obvinenej žene v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.



Družku bodol nožom



Poverený príslušník PZ z prečinu ublíženia na zdraví obvinil 57-ročného Košičana Júliusa. Obvinený v pondelok večer po predchádzajúcej slovnej hádke v byte na Podjavorinskej ulici v Košiciach, fyzicky napadol svoju družku (44). Po tom čo jej povedal "teraz zomrieš", ju kuchynským nožom bodol do sedacej časti tela. Spôsobil jej zranenia s dobou liečenia do 14 dní. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na jeden až tri roky.



Zábavné centrum „navštívil“ so zbraňou



Polícia pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý včera (31.3.2015) okolo 02,50 hodine v michalovskom zábavnom centre, s pištoľou lúpežne prepadol zamestnankyňu. Pristúpil k baru a pýtal od nej peniaze, ktoré mu odmietala vydať a tak podišiel k nej za barový pult, namieril na ňu pištoľ a svoju požiadavku zopakoval. #CONT# V obave o svoj život mu následne odovzdala peňaženku s peniazmi. Páchateľ z miesta ušiel. Michalovskej spoločnosti spôsobil škodu vo výške 715,- eur. Zamestnankyňa počas lúpeže neutrpela žiadne zranenia. Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ Michalovce začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Páchateľovi za tento skutok je v zmysle Trestného zákona možné uložiť trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov.



 



 



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/