(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 07.09.2015
@ Aktuálne -> Polícia     Sep 08 2015 - 10:50 GMT


O peňaženku prišla počas nakupovania



Košickí policajti vypátrali a zo spáchania prečinu krádeže obvinili dvojicu Košičanov, Romea (32) a Moniku (18). Títo dňa 22. júna 2015 v predajni jedného z obchodných centier v centre Košíc, ukradli z kabelky 27-ročnej Košičanky peňaženku s finančnou hotovosťou a rôznymi dokladmi. Spôsobili jej škodu v celkovej výške 300,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.



Dôchodca úmyselne z cesty vytláčal cyklistu



Poverený príslušník PZ z prečinu ublíženia na zdraví obvinil 78-ročného dôchodcu Ladislava z Košíc. Obvinený v predposledný júlový deň tohto roku pri obehovaní 54-ročného cyklistu z Košíc na Čermeľskej ceste v Košiciach s motorovým vozidlom zn. Citroën C3, tohto úmyselne vytláčal na kraj vozovky. Následne po obehnutí cyklistu s vozidlom úmyselne zabrzdil tak, že cyklista už nemal možnosť zabrániť zrážke. Cyklista utrpel rôzne zranenia s dobou liečenia 35 dní. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až dva roky.



Skončí tínedžer vo väzení pre čokolády ?



Policajti Obvodného oddelenia PZ Moldava nad Bodvou vypátrali a z prečinu krádeže obvinili 16-ročného tínedžera z miestnej osady. Tento v auguste tohto roku z priestorov predajne supermarketu v Moldave nad Bodvou, odcudzil takmer 100 kusov čokolád. Bratislavskej spoločnosti spôsobil škodu za takmer 70,- eur. Obvinený tínedžer už bol za obdobný čin za posledných dvanásť mesiacov právoplatne postihnutý. V prípade dokázania viny mu ako mladistvému hrozí až ročné väzenie.#CONT#



Opilec za volantom „odparkoval“ v poli



V nedeľu krátko pred polnocou viedol 36-ročný René z okresu Trebišov, osobné motorové vozidlo zn. BMW smerom z obce Dobrá na obec Biel (okr. Trebišov). V mierne ľavotočivej zákrute sa pravdepodobne plne nevenoval vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke, následkom čoho zišiel s vozidlom mimo vozovku vpravo a narazil do zeminy priľahlého poľa. Pri nehode nedošlo k jeho zraneniu, na vozidle vznikla škoda cca 1.000,- eur. Vodič bol podrobený dychovej skúške pri ktorej mu bola nameraná hodnota 0,85 mg/l alkoholu v dychu (1,77 promile). Vodiča policajti umiestnili v cele policajného zaistenia a poverený príslušník PZ ho obvinil zo spáchania prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V prípade dokázania viny mu hrozí až ročné väzenie.







 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/