(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 21. 10. 2015
@ Aktuálne -> Polícia     Oct 23 2015 - 11:39 GMT


Traja na jedného



V utorok (20.10.) v nočných hodinách došlo na ulici I. Krasku v meste Trebišov k spáchaniu zločinu ublíženia na zdraví. Zo spáchania tohto skutku vyšetrovateľ kriminálnej polície obvinil troch miestnych mužov Júliusa (37), Miroslava (34) a Radoslava (30). Obvinený Radoslav v spoločných priestoroch obytného bloku na ul. I. Krasku, sotil do 36-ročného poškodeného, ktorý následne spadol na zem. Vzápätí všetci traja obvinení začali do poškodeného kopať. Zasiahli ho do viacerých častí tela, okrem iných zranení mu spôsobili aj zlomeninu sánky. Zo zranení sa bude liečiť najmenej 42 dní. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na 4 až 10 rokov.



Mladík chcel „prejsť cez rozum“ SBS-károm



Poverený príslušník PZ z prečinu krádeže obvinil 25-ročného Jaroslava z Košíc. Tohto včera (21.10.) v popoludní zadržali pracovníci SBS v predajni v jednom z košických obchodných centier. V skúšobnej kabínke odstránil z mikiny zabezpečovacie zariadenie, následne si ju obliekol na seba a bez zaplatenia prešiel cez pokladničnú zónu. Krádežou spôsobil škodu za 25,- eur. Obvinený už bol za obdobný skutok v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch prejednaný. Prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.



Obvinili tínedžerov, ktorých prichytili pri krádeži



Michalovskí policajti pred mesiacom zadržali trojicu mladíkov, ktorí sa vlámali do objektu bývalej Pozdišovskej keramiky. Poverený príslušník PZ v týchto dňoch po skompletizovaní spisového materiálu z prečinu krádeže v štádiu pokusu v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci obvinil Filipa (18), Marka (19) a Denisa (17) z Michaloviec.#CONT# Obvinení boli prichytení priamo pri čine v popoludňajších hodinách dňa 23. septembra v obci Pozdišovce. Trojica tínedžerov vylomila a poškodila viacero dverí kým sa dostala do výrobnej haly. Tam ich už prichytila policajná hliadka a takto z objektu nestihli nič odcudziť. Poškodenej spoločnosti so sídlom v Michalovciach spôsobili na zariadení škodu za takmer 400,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí až dvojročné väzenie, u mladistvého sa trestná sadzba znižuje na polovicu.



Potiahol“ igelitku s výhrou



Spišskonovoveskí policajti vypátrali a zo spáchania prečinu krádeže obvinili 32-ročného Jána z okresu Poprad. Obvinený dňa 20. septembra 2015 medzi 01,30 až 02,00 hodinou v herni v obci Smižany, zo zeme zdvihol a následne si prisvojil igelitové vrecúško s finančnou hotovosťou vo výške 2.500,- eur. Toto vypadlo na zem 59-ročnému miestnemu mužovi, keď sa vzdialil od hracieho automatu. Policajti u obvineného zaistili sumu 1.500,- eur, ktorú vrátili poškodenému. Zvyšok obvinený minul pre vlastnú potrebu. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/