(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 29. 10. 2015
@ Aktuálne -> Polícia     Oct 30 2015 - 15:15 GMT


Predavačkám ušiel, policajti ho vypátrali



Poverený príslušník PZ z prečinu krádeže obvinil 29-ročného Petra z Košíc. Obvineného začiatkom septembra tohto roku, zadržali v jednom z košických obchodných centier. Z predajnej plochy ukradol alkoholické nápoje rôznych značiek v celkovej hodnote za takmer 24,- eur. Pri krádeži ho „načapala“ predavačka, ktorá ho zadržala no následne sa mu podarilo utiecť. Obvinený sa obdobného skutku už dopustil aj v minulosti. V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie.



Páchateľ spravil z auta „ementál“



Polícia pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý v noci zo stredy na štvrtok (29.10.) na Sládkovičovej ulici v Košiciach, poškriabal lak na osobnom motorovom vozidle zn. Škoda Octávia RS. Okrem škrabancov poprevrtával vozidlo po celom obvode, plastovej maske a nevynechal ani svetlomety. Bratislavskej spoločnosti spôsobil doposiaľ nezistenú škodu. Poverený príslušník začal trestné stíhanie vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci.



Platiť chceli odcudzenou kartou



Vyšetrovateľ PZ z prečinov krádeže a neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty obvinil 30-ročného Róberta z Veľkého Krtíša, ktorý sa nachádza vo výkone väzby v Českej republike a 38-ročného Jozefa z Košíc.#CONT# Títo sa v auguste 2015 rozhodli kradnúť. Na Železiarenskej ulici v Košiciach straší z obvinených ostal stáť a dával pozor na príjazdovej ceste, kým sa jeho mladší komplic vlámal do kabíny motorového vozidla zn. Iveco Daily. Odtiaľ následne odcudzil tablet a dve peňaženky s osobnými dokladmi a platobnou kartou. Následne spoločne odišli na Hronskú ulicu, kde sa z odcudzenou platobnou kartou, v jednej z predajní pokúsili bezkontaktne zaplatiť za cigarety, ktoré si chceli kúpiť. To sa im však nepodarilo z dôvodu nedostatku finančných prostriedkov na účte. Krádežou a poškodením uzamykacieho mechanizmu na vozidle spôsobili celkovú škodu vo výške 150,- eur. V prípade dokázania viny im hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.



 



 





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/