(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Horoskop 14. do 20. marca 2016/ Peter Mišík
@ Horoskopy     Mar 14 2016 - 10:33 GMT


Slnko vstupuje do Barana v nedeľu. Slnko je v opozícii s Jupiterom v Panne a v kvadráte so Saturnom v Strelcovi. Saturn a Jupiter sú v kvadráte. Merkúr a Neptún sú v konjunkcii v Rybách a sú v opozícii s Jupiterom. Venuša v Rybách je v kvadráte s Marsom v Strelcovi a v konjunkcii s Neptúnom. Urán v Baranovi je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi a Urán je v trigone so Saturnom. Mesiac je v utorok v prvej štvrti. Konštelácia vytvára ťažkú zdanlivo neriešiteľnú situáciu.

Pondelok: Mesiac je v Blížencoch a je v kvadráte s Neptúnom a Venušou a v opozícii so Saturnom a Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pľúca, priedušky,nervy, ramená a ruky. Z jogy robíme pranajamu dychové cvičenia.

Utorok: Mesiac je v prvej štvrti o 18.03 a je v kvadráte so Slnkom, Merkúrom a Jupiterom a v opozícii so Saturnom. Zvyšujeme opatrnosť pri obchodovaní, špekuláciách a počítame s komplikáciami aj pri finančných činnostiach.

Streda: Mesiac je v znamení Raka o 1.57 hod. a je v kvadráte so Slnkom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplýva na jemnosť, citlivosť, emócie a rodinnú súdržnosť. Raci niekedy meškajú.

Štvrtok: Mesiac je v kvadráte s Uránom, v trigone so Slnkom, Merkúrom, Neptúnom a Venušou, v sextile s Jupiterom a v opozícii s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok, trávenie, dvanástorník, hruď a mliečne žľazy.

Piatok: Mesiac o 8.54 hod. vstupuje do Leva a je v trigone so Slnkom, Merkúrom a Marsom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplýva na nadšenie, organizovanie a riadenie. Levi majú radi lichotenie.

Sobota: Mesiac je v trigone s Uránom, Saturnom a Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdca, krvné tepny, krvný tlak. Vyhýbame sa stresu, Naladíme sa na optimistickú vlnu, navštevujeme dobrých priateľov.

Nedeľa: Slnko vstupuje o 5.30 hod. do znamenia Barana. Mesiac je o 18.39 hod. v znamení Panny a je v trigone s Uránom a Saturnom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplýva na rozum, logiku a oblasť služieb



Kontakt:055 / 625 17 10


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/