(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 18. do 24. apríla 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Apr 18 2016 - 11:10 GMT


Slnko v utorok vstupuje do znamenia Býka a je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a v sextile s Neptúnom v Rybách. Neptún je v kvadráte s Marsom v Strelcovi. Mars je v konjunkcii so Saturnom v Strelcovi a Saturn je v kvadráte s Jupiterom v Panne a Jupiter je v opozícii s Neptúnom. Venuša a Urán sú v Baranovi a sú v konjunkcii a Pluto v Kozorožcovi je s nimi v kvadráte a Saturn v trigone. Merkúr v Býkovi je v trigone s Jupiterom a Plutom. Mesiac je v piatok v splne. Konštelácia stále vytvára výbušnú a nevyrovnanú atmosféru.



Pondelok Mesiac je v Panne a je v konjunkcii s Jupiterom, v trigone s Merkúrom a Plutom, v kvadratúre so Saturnom a v opozícii s Neptúnom. Nezaťažujeme tráviace ústrojenstvo mastným a ťažkým jedlom. Dbáme na dostatok pohybu a športujeme.



Utorok: Slnko vstupuje do znamenia Býka o 17.29 hod. a Mesiac do Váh o 13.24 hod. Slnko prináša silnejší vplyv materializmu, hmotného umenia, krásy a úžitku z nehnuteľností, budov, stavieb, záhrad a architektúry.



Streda: Mesiac je v opozícii s Uránom a Venušou a v sextile s Marsom a Saturnom. Vládca Váh je Venuša nachádzajúca sa vo vzdušnom živle, vplýva na umenie, krásu, poéziu, spev a hudbu tiež v nehmotnej forme.



Štvrtok: Mesiac je v opozícii s Venušou, Uránom a Slnkom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ľadviny a driekovú časť chrbtice.



Piatok: Mesiac je v splne o 07.23 hod. a vstupuje do Škorpióna o 02.18 hod. Mesiac je v opozícii so Slnkom, v trigone s Neptúnom a v sextile s Jupiterom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a dnes nezačíname nič nové.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Merkúrom a v sextile s Jupiterom a Plutom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené pohlavné orgány a močový mechúr. Vyhýbame sa operáciám daných orgánov a dbáme o zvýšenú hygienu.



Nedeľa: Mesiac je o 14.46 hod. v znamení Strelca a je v konjunkcii s Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, vzdelávanie a dobrodružné aktivity.



Kontakt: 055/ 62 517 10


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/