(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 16 .do 22. mája 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     May 17 2016 - 09:33 GMT


Slnko je v znamení Býka a v piatok vstupuje ku Blížencom. Je v konjunkcii s Venušou v Býkovi a v opozícii s Marsom v Strelcovi. Slnko je v trigone s Plutom v Kozorožcovi. Pluto je v trigone s Jupiterom v Panne a Jupiter je v opozícii s Neptúnom v Rybách. Venuša je v konjunkcii s Merkúrom v Býkovi a obe planéty sú v trigone s Plutom a Jupiterom. Urán je v Baranovi. Mesiac je v splne v sobotu. Konštelácia praje hmotným záujmom a investíciám.



Pondelok: Mesiac je o 19.33 vo Váhach a je v trigone s Merkúrom, Venušou a Slnkom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie, kultúrnu sféru, poéziu, spev a pod.



Utorok:Mesiac je vo Váhach a po zdravotnej stránke si dávame pozor na panvové orgány, zvlášť ľadviny, pijeme dostatok tekutín, potom driekovú oblasť chrbtice, nedvíhame v predklone ale s narovnaným chrbátom ťažké bremená.



Streda: Mesiac je v opozícii s Uránom, v kvadráte s Plutom a v sextile so Saturnom. Zameriame sa na športy, v ktorých sa využívajú najviac nohy. Turistika, cyklistika, rôzne loptové hry, beh na rôzne dåžky. Vyhýbame sa vodným športom.



Štvrtok: Mesiac je o 8.29 v Škorpiónovi a tam je vládca Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na odkrývanie a poznávanie všetkého skrytého a neznámeho. Pozor na žiarlivosť a pomstychtivosť.



Piatok: Slnko vstupuje do znamenia Blížencov o 16.36 a Mesiac je v opozícii s Merkúrom, v sextile s Jupiterom a Plutom a v trigone s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pohlavné orgány a močový mechúr.



Sobota: Mesiac je v splne o 23.14 a o 20,48 vstupuje ku Strelcom. Mesiac je v konjunkcii s Marsom a v opozícii so Slnkom a Venušou. Vládca Strelcov je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle, vplýva na cestovanie a poznávanie.



Nedeľa: Mesiac je v konjunkcii s Marsom a Saturnom, v opozícii so Slnkom a Venušou a v kvadráte s Jupiterom a Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná aj vnútornú a vonkajšiu stranu a bedrové kåby.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/