(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 30 .mája do 5. júna 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     May 30 2016 - 10:31 GMT


Slnko je v znamení Blížencov a je v konjunkcii s Venušou je tiež v Blížencoch a obe planéty sú v opozícii so Saturnom v Strelcovi a Marsom v Škorpiónovi a v kvadráte s Jupiterom v Panne a Neptúnom v Rybách. Jupiter je v opozícii s Neptúnom a v kvadráte so Saturnom a v trigone s Plutom v Kozorožcovi a Merkúrom v Býkovi. Neptún je v kvadráte so Saturnom. Urán je v Baranovi. Mesiac je v nove v nedeľu. Konštelácia podporuje lenivosť a odovzdanosť.



Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v trigone s Marsom. V záhrade polievame zasadené rastliny najlepšie pred východom slnka. Staráme sa o fyzický a duchovný rozvoj meditáciou, cvičením jogy a pobytom na čistom vzduchu.



Utorok: Mesiac je o 3,09 v znamení Barana a je v kvadráte s Plutom, v sextile s Venušou a Slnkom a v trigone so Saturnom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle, vplývajú na tvrdohlavosť a lásku ku prírode.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Uránom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené hlavové časti, obličaj a čelo. Darí sa práci s počítačmi.



Štvrtok: Mesiac je o 4,47 v znamení Býka a je v sextile s Neptúnom a v trigone s Jupiterom a Plutom. Vládca Býka je Venuša nachádza sa v zemitom živle, vplýva na hmotnú krásu, umenia a umeleckú tvorbu.



Piatok: Mesiac je v opozícii s Marsom a v konjunkcii s Merkúrom a v trigone s Plutom a Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hrdlo, nosohltan, štítnu žľazu a krčné stavce. Darí sa v investovaní a nákupoch.



Sobota: Mesiac je o 5,01 v znamení Blížencov a je v konjunkcii so Slnkom, Venušou a v kvadráte s Jupiterom a Neptúnom a v opozícii so Saturnom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle.



Nedeľa: Mesiac je v nove o 5,00 a je v sextile s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pľúca, ramená a ruky ale aj nervový systém. Darí sa v špekuláciách s financiami, bankovníctvom a s cennými papiermi.



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/