(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
POLÍCIA DEOM
@ Aktuálne -> Doprava     Jun 01 2016 - 10:56 GMT


Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach pod záštitou primátora mesta Košice Richarda Rašiho organizuje dňa 3. júna 2016 v čase od 9,00 do 14,00 hod. v areáli Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach na Rampovej ulici 7 preventívno-prezentačné podujatie pod názvom „Polícia deťom“, ktorá je určená pre školopovinnú mládež a deti. Práve z nich sa pokúšame vychovať ľudí, ktorí budú slovo policajt spájať so slovom priateľ. Preto sa takéto stretnutie s políciou nesie v znamení hesla „Polícia deťom“. Toto podujatie je výbornou príležitosťou priblížiť deťom a mládeži náročnú a zodpovednú prácu nielen polície, ale i hasičov a záchranárov.



V rámci programu „kukláči“ predvedú svoje „umenie“ pri zlaňovaní z vrtuľníka či zadržaní nebezpečného páchateľa, v plnej výzbroji i výstroji sa prestaví poriadková jednotka a úspech najmä medzi deťmi budú mať zaiste i služobní psíkovia. Deti budú mať možnosť absolvovať jazdu na bicykli na dopravnom ihrisku pod dohľadom dopravných policajtov a získať preukaz cyklistu.#CONT# Okrem iného si deti budú môcť zastrieľať na streleckom laserovom trenažéri mestskej polície. V programe nebudú chýbať ukážky jazdnej polície na koňoch. V blízkosti bude pristavený obrnený transportér, vodná striekačka, policajné člny, štvorkolky a taktiež služobné zbrane a iná policajná výzbroj.   S ukážkami svojej činnosti a techniky sa predstaví aj Hasičský a záchranný zbor, ktorý predvedie penovú párty.



Súbežne s dynamickými ukážkami policajnej činnosti bude prezentácia služobnej techniky záchranných zložiek a zdravotného zabezpečenia, s ktorou pracujú.



Za Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach vás na podujatie  srdečne pozývam.      



kpt. Jana Mésarová



 



     



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/