(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 11. do 17. júla 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jul 11 2016 - 07:18 GMT


Slnko, Merkúr a Venuša sú v Rakovi v konjunkcii a Venuša v utorok vstupuje do Leva a Merkúr vo štvrtok tiež do Leva. Slnko, Merkúr a Venuša sú v kvadráte s Uránom v Baranovi, v trigone s Marsom v Škorpiónovi a Neptúnom v Rybách a v opozícii s Plutom v Kozorožcovi a v sextile s Jupiterom v Panne. Jupiter je v opozícii s Neptúnom a v trigone s Plutom. Saturn v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom. Mesiac v utorok dosahuje prvú štvrť a konštelácia podporuje lásku.



Pondelok: Mesiac je vo váhach a je v kvadráte so Slnkom, Merkúrom, Venušou a Plutom a v opozícii s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pitný režim, ohrozené sú ľadviny, drieková a krížová časť chrbtice.



Utorok: Mesiac vstupuje do prvej štvrti o 2.52 hod. Venuša vstupuje do Leva o 8.00 a Mesiac do Škorpióna o 22.52 hod. Mesiac je v opozícii s Uránom a v kvadráte so Slnkom, Merkúrom a Venušou. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle.



Streda: Mesiac je v trigone s Neptúnom. Dávame si pozor na pohlavné choroby a močový mechúr. Dobré postavenie Neptúna podporuje sugescie, meditáciu a relaxáciu. Je vhodný čas na sebapoznávanie.



Štvrtok: Merkúr vstupuje do Leva o 3.00 a Mesiac je v konjunkcii s Marsom, v trigone s Venušou, Merkúrom a Slnkom a v sextile s Jupiterom. V záhrade polievame výdatne rastliny a stromy najlepšie pred východom slnka.



Piatok: Mesiac je v Strelcovi o 11.14 hod. a je v konjunkcii so Saturnom, v kvadráte s Neptúnom a Jupiterom a v trigone s Uránom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, vzdelávanie a dobrodružstvo.



Sobota: Mesiac je v konjunkcii so Saturnom, v kvadráte s Neptúnom a Jupiterom a v trigone s Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Liečime sa v kontakte s prírodou a najlepšie aj prírodnými prostriedkami.



Nedeľa: Mesiac je o 21.33 hod. v Kozorožcovi je v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle. Vplýva na pracovitosť a chladnokrvnosť. Harmonická konštelácia odobruje celý deň.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/