(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 18. do 24. júla 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jul 18 2016 - 07:47 GMT


Slnko vstupuje do Leva v piatok a je v kvadráte s Uránom v Baranovi a v trigone s Marsom v Škorpiónovi. Merkúr a Venuša sú v Levovi a sú v trigone so Saturnom v Strelcovi. Saturn je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a Neptún je v opozícii s Jupiterom v Panne. Pluto v Kozorožcovi je v trigone s Jupiterom. Mesiac je v stredu v splne. Konštelácia poškodzuje rodinné vzťahy.



Pondelok: Mesiac je v Kozorožcovi a je v trigone s Jupiterom, v sextile s Neptúnom a v konjunkcii s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku, chránime ju pred spálením na slnku.



Utorok: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v sextile s Neptúnom, v trigone s Jupiterom a v opozícii so Slnkom. Začína sa nepriaznivá konštelácia pre všetko nové, nevyskúšané a to čo podlieham citom. Držíme sa rozumu.



Streda: Mesiac je v splne o 0.57 hod. a je v opozícii so Slnkom a Merkúr s Venušou. Mesiac o 5.10 hod. vstupuje do Vodnára a je v opozícii s Merkúrom a Venušou. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle.



Štvrtok: Mesiac je v opozícii s Merkúrom a Venušou. Udalosti majú silný vplyv na širokú verejnosť a podporujú netradičné riešenia. Môžu sa objaviť vzbury, nespokojnosť, rebélie a snaha ku zmene systému.



Piatok: Slnko vstupuje do znamenia Leva o 11.30 hod. Podporí vodcovské a organizačné kvality. Mesiac je v kvadráte s Marsom. Mesiac o 10.35 hod. vstupuje do Rýb, a tam je vládca Neptún s Jupiterom. Nachádzajú sa vo vodnom živle.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Jupiterom, v sextile s Plutom, v kvadráte so Saturnom a v konjunkcii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prsty na nohách a vyberáme kvalitné a pohodlné topánky.



Nedeľa: Mesiac je o 14.33 v Baranovi a je v opozícii s Jupiterom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle,vplývajú na nadšenie pre všetko nové, aj nevyskúšané. Priebojnosť a tvrdohlavosť sú vhodné pre úspešnosť.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/