(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 1 do 7. augusta 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Aug 01 2016 - 09:35 GMT


Slnko je v Levovi v trigone so Saturnom v Strelcovi. Venuša v Levovi vstupuje v piatok do Panny a je v trigone s Uránom v Baranovi a v kvadráte s Marsom, ktorý v utorok vstupuje do Strelca. Merkúr je v Panne a je v kvadráte s Marsom. Jupiter je v Panne, Pluto v Kozorožcovi a Neptún v Rybách.  Mesiac je v utorok v nove. Konštelácia podporuje staršie osoby a vytvára nebezpečie úrazov a nehôd.



Pondelok: Mesiac je v Rakovi a je v kvadráte s Uránom, v opozícii s Plutom a v sextile s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Pretože sme precitlivelí vyhýbame sa stresom a konfliktom.



Utorok: Mesiac je v nove o 22.45 hod. a o 3.12 hod. vstupuje do Leva. Mars vstupuje do Strelca o 20.00. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a v trigone s Marsom a Saturnom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na hrdosť.



Streda: Mesiac je v trigone s Uránom, Saturnom a v konjunkcii so Slnkom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvný tlak a tepny. Vyhýbame sa operáciám daných orgánov. Pozor na adrenalínové a vytrvalostné športy.



Štvrtok: Mesiac je o 9.34 v Panne a je v konjunkcii s Venušou a Merkúrom v trigone s Uránom a v kvadráte s Marsom i Saturnom. Vládca Panny je Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na oblasť služieb.



Piatok: Venuša vstupuje do Panny o 17.00. Mesiac je v opozícii s Neptúnom, v konjunkcii s Merkúrom a Jupiterom a v trigone s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na spodnú časť brucha na vyprázdňovanie.



Sobota: Mesiac o 18.57 vstupuje do Váh a je v konjunkcii s Jupiterom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotnú krásu, umenie kultúru, poéziu, spev, výrečnosť apod.



Nedeľa: Mesiac je v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke dbáme na pitný režim a nedvíhame ťažké predmety. Ohrozené sú stavce chrbtice v spodnej časti a ľadviny. V kolektíve viac rozjímame a meditujeme.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/