(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 29. augusta do 4. septembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Aug 31 2016 - 08:49 GMT


Slnko je v Panne a je v trigone s Plutom v Kozorožcovi a v opozícii s Neptúnom v Rybách a v kvadráte s Marsom a Saturnom obe sú v Strelcovi. Merkúr v Panne je v konjunkcii s Venušou, ktorá v utorok vstupuje do Váh. Pluto je v sextile s Neptúnom a Urán je v Baranovi. Mesiac je vo štvrtok v nove. Konštelácia vytvára skratové situácie a nehody.



Pondelok: Mesiac je o 10.11 v Levovi a je v trigone so Saturnom a Marsom a v sextile s Merkúrom, Venušou a Jupiterom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na organizovanie, riadenie a netrpezlivosť.



Utorok: Venuša vstupuje do Váh o 4.00 a Mesiac je v trigone s Marsom a Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvné tepny a krvný tlak. Vyhýbame sa fajčeniu prílišnej námahe a adrenalínovým aktivitám.



Streda: Mesiac je o 17.22 v Panne a je v konjunkcii so Slnkom a v trigone s Uránom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb bez sebaobetovania. Pracovitosť a precíznosť sú na vzostupe.



Štvrtok: Mesiac je o 11.04 v Nove a je v konjunkcii so Slnkom, v opozícii s Neptúnom, v trigone s Plutom a v kvadráte s Marsom a Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pečeň, slinivku brušnú a hrubé i tenké črevo.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Merkúrom, Jupiterom a Venušou a v trigone s Plutom. Dávame si pozor na stravovanie, vyhýbame sa pri jedení stresu a unáhlenosti, všetko dôkladne rozžujeme a nerozptyľujeme sa.



Sobota: Mesiac o 2.55 je vo Váhach a je v konjunkcii s Merkúrom, Jupiterom a Venušou. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na taktnosť, diplomaciu, jemnosť a lepší vzťah ku nehmotnej kultúrnej oblasti.



Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Uránom, v sextile s Marsom a Saturnom a v kvadráte s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pánvu, krížovú časť chrbtice a ľadviny. Pijeme dostatok tekutín ale všetkého veľa škodí.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/