(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 19. do 25. septembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Sep 19 2016 - 10:34 GMT


Slnko je v Panne a do Váh vstupuje vo štvrtok. Slnko je v konjunkcii s Jupiterom vo Váhach a v kvadráte s Marsom v Strelcovi. Merkúr v Panne je v trigone s Plutom v Kozorožcovi, v opozícii s Neptúnom v Rybách a v kvadráte so Saturnom v Strelcovi. Venuša je vo Váhach a je v sextile s Marsom. Saturn je v kvadráte s Neptúnom a Mars je v trigone s Uránom v Baranovi. Mesiac je v poslednej štvrti v piatok. Konštelácia vytvára netrpezlivosť a nehody.



Pondelok: Mesiac je o 6.58 v Býkovi a je v opozícii s Venušou. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom znamení a vplývajúca na hmotnú krásu a umenie, architektúru záhrady sochárstvo maľby dizajn a pod.



Utorok: Mesiac je v trigone s Merkúrom, Slnkom a Plutom a v opozícii s Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na štítnu žľazu, krčnú chrbticu, ochorenie nosohltanu , chronickú nádchu a chránime hrdlo pred pre chladením.



Streda: Mesiac je o 7.53 v Blížencoch. Mesiac je v trigone so Slnkom a Jupiterom a v opozícii so Saturnom. Vládca Blížencov je Merkúr nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na rozum, vzdelanie a špekulovanie.



Štvrtok: Slnko vstupuje do Váh o 16.20. Mesiac je v kvadráte s Merkúrom a Neptúnom a v opozícii so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ramená a ruky, pľúca a nervový systém. Vyhýbame sa stresu, cvičíme jogu a veľa meditujeme.



Piatok: Venuša vstupuje do Škorpióna o 17.00. Mesiac je v poslednej štvrti o 11.56 a je v kvadráte so Slnkom, Jupiterom , v trigone s Venušou a v opozícii s Marsom. Mesiac vstupuje o 10.33 do Raka a tam je vládca Mesiac vo vodnom živle.



Sobota: Mesiac je v sextile s Merkúrom, v opozícii s Plutom a v trigone s Neptúnom. Mesiac v Rakovi sa prejavuje zvýšenou rodinnou súdržnosťou a citlivosťou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus.



Nedeľa: Mesiac je o 15.48 v Levovi a je v sextile so Slnkom a Jupiterom a v kvadráte s Venušou a Uránom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na hrdosť, pýchu a schopnosť riadiť a organizovať.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/