(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 26. septembra do 2. októbra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Sep 26 2016 - 08:22 GMT


Slnko je vo Váhach a je v konjunkcii s Jupiterom tiež vo Váhach a obe planéty sú v kvadráte s Marsom, ktorý v utorok vstupuje do Kozorožca. Merkúr v Panne je v kvadráte so Saturnom v Strelcovi a v trigone s Plutom v Kozorožcovi. Venuša je v Škorpiónovi, Urán v Baranovi a Neptún v Rybách je v kvadráte so Saturnom. Konštelácia povyšuje pravidlá a zákony nad všetko ostatné. Mesiac je v nove v sobotu.



Pondelok: Mesiac je v Levovi v sextile so Slnkom a Jupiterom a v trigone so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvné tepny a vyhýbame sa operáciám. Pri športovaní cvičíme opatrne a neriskujeme.



Utorok: Mars vstupuje do Kozorožca o 10.00 hod. Mesiac je o 23.43 hod. v Panne a je v trigone s Uránom a Marsom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na oblasť služieb. Prináša dobré nápady.



Streda: Mesiac je v trigone s Marsom, v opozícii s Neptúnom a v sextile s Venušou. Po zdravotnej stránke sú najviac ohrozené orgány uložené v brušnej dutine, pankreas, žlčník, hrubé a tenké črevo. Neprejedáme sa.



Štvrtok: Slnko je v konjunkcii s Merkúrom, v trigone s Plutom a v kvadráte so Saturnom. Harmonická konštelácia podporuje podnikanie a zvyšuje zárobky ale škodí netrpezlivosti, technike a adrenalínovým športom.



Piatok: Mesiac o 9.25 hod. vstupuje do Váh a je v konjunkcii so Slnkom a Jupiterom a v kvadráte s Marsom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotnú krásu a umenie. Poéziu, spev, herectvo apod.



Sobota: Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a Jupiterom a v kvadráte s Plutom a v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ľadviny a driekovú a krížovú časť chrbtice. ažké bremená dvíhame s narovnaným chrbtom a nie v predklone.



Nedeľa: Mesiac je o 21.43 hod.v Škorpiónovi a je v opozícii s Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť, vnímavosť, podozrievavosť, žiarlivosť a pomstychtivosť.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/