(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 30. októbra do 6. novembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Oct 31 2016 - 10:12 GMT


Slnko je v Škorpiónovi a je v konjunkciii sMerkúromm tiež v Škorpiónovi, v trigone s Neptúnom v Rybách a v sextile s Plutom v Kozorožcovi. Saturn je v konjunkcii s Venušou a obe sú v Strelcovi a v kvadráte s Neptúnom. Jupiter vo Váhach je v kvadráte s Plutom a Mars v Kozorožcovi je v kvadráte s Uránom v Baranovi. Konštelácia vytvára ťažkosti v láske. Mesiac pribúda.



Pondelok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v konjunkcii so Slnkom a Merkúrom a v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pohlavné orgány a močový mechúr. Škodí zima a vlhkosť.



Utorok: Mesiac je v sextile s Marsom. Mesiac o 15,43 vstupuje do Strelca a tam je vládca Jupiter nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, zdieľanie vedomostí a skúseností a dobrodružstvo.



Streda: Mesiac je v konjunkcii so Saturnom a s Venušou a v kvadráte s Neptúnom a v sextile s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Chránime sa pred prechladením nôh.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Venušou a Saturnom a v trigone s Uránom. Konštelácia praje seniorom a skôr narodeným osobám. Darí sa aj pri cestovaní a vo vzťahu ku cudzine. Nepodliehame smútku a beznádeji.



Piatok: Mesiac je v sextile s Neptúnom a Mesiac o 4,05 vstupuje do Kozorožca. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť, karierizmus, chladnokrvnosť a tvrdohlavosť.



Sobota: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v sextile so Slnkom a Merkúrom a v kvadráte s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku a kosti. Škodí aj prebytok všetkého preto zmiernime svoje požiadavky.



Nedeľa: Mesiac je v konjunkcii s Marsom a Mesiac o 14,55 vstupuje do Vodnára . Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na spoločnosť a množstvo ľudí. Prináša revolučné nálady a zmeny.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/