(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 7. do 13. novembra 2016 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Nov 08 2016 - 10:47 GMT


Slnko je v Škorpiónovi aj s Merkúrom, ktorý v sobotu vstupuje do Strelca. Saturn v Strelcovi je v sextile s Jupiterom vo Váhach. Venuša vstupuje do Kozorožca v sobotu a je v trigone s Uránom v Baranovi. Pluto je v kvadráte s Jupiterom a Mars v stredu vstupuje do Vodnára. Konštelácia vytvára materiálne problémy. Mesiac je v prvej štvrti v pondelok.



Pondelok: Mesiac je v prvej štvrti o 20,51 a je v kvadráte so Slnkom a Merkúrom, v sextile so Saturnom a v trigone s Jupiterom. Dávame si pozor na nohy a preto nestojíme dlho, nehybne na jednom mieste.



Utorok: Mesiac je o 22,45 v znamení Rýb a je v sextile s Venušou a Uránom a v kvadráte s Merkúrom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na jemnosť, podvedomie a citlivosť.



Streda: Mars vstupuje do Vodnára o 7,00 a Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom a v trigone so Slnkom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatické žľazy. Vyhýbame sa alkoholu a drogám.



Štvrtok: Mesiac je v kvadráte so Saturnom a v trigone so Slnkom a Merkúrom. Harmonická konštelácia podporuje meditácie, modlitby a rozjímanie. Ráno dôkladne polievame kvety a uskladnené rastliny v pivnici.



Piatok: Mesiac je o 2,45 v Baranovi a je v trigone so Saturnom, Merkúrom a v opozícii s Jupiterom. Vládca Barana je Mars s Plutom nachádzajúci sa v ohnivom živle a vplývajúci na genialitu, odvahu a tvrdohlavosť.



Sobota: Merkúr vstupuje do Strelca o 16,00 a Venuša vstupuje do Kozorožca o 6,00. Mesiac je v konjunkcii snUránom, v kvadráte s Plutom, v trigone so Saturnom a v trigone s Venušou. Dávame si pozor na čelo a obličaj.



Nedeľa: Mesiac je v sextiels Neptúnom, v kvadráte s Marsom a v trigone s Venušou. Mesiac o 3,24 vstupuje do Býka a tam je vládca Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle.

 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/