(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 13.11.2016
@ Aktuálne -> Polícia     Nov 15 2016 - 09:28 GMT


Polícia upozorňuje na dodržiavanie predpisov



Krajské riaditeľstvo PZ v Košiciach upozorňuje, že dňa 15. novembra 2016 vykoná kontrolu objektívnej zodpovednosti v obmedzenej miere a to na teritóriu okresov Košice-okolie a Michalovce a dňa 18. novembra 2016 na teritóriu okresu Spišská Nová Ves. Vodičov upozorňujeme, aby dodržiavali predpisy, pretože možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale im príde zásielka domov.



Polícia vyšetruje okolnosti tragického pádu z lešenia



Dňa 13.11. dopoludnia došlo za doposiaľ presne nezistených okolnosti v objekte jednej z košických spoločností počas výkonu údržbárskych prác, k pádu osoby z lešenia. Tridsaťštyriročný muž z okresu Košice-okolie utrpel zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým podľahol. Vyšetrovateľ kriminálnej polície v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.



Objasnili krádež motorových píl



Rožňavskí policajti v spolupráci s kriminálnou políciou objasnili krádež motorových píl za niekoľko stoviek eur. Začiatkom novembra tohto roku neznámy páchateľ vnikol na neoplotený pozemok rodinného domu v obci Štítnik, kde vošiel do dielne. Odtiaľ odcudzil štyri motorové píly, čím majiteľovi vznikla celková škoda vo výške 2.000,- eur. Poverený príslušník PZ zo spáchania prečinu krádeže obvinil 21-ročného Radislava z okresu Rožňava.#CONT# Obvinený už bol za taký čin v predchádzajúcich dvadsiatich štyroch mesiacoch odsúdený rozsudkom okresného súdu odsúdený na podmienečný trest odňatia slobody na 2 roky so skúšobnou dobou v trvaní 2 roky (do júna 2018). Na obvineného bol spracovaný podnet na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Policajti všetky píli vypátrali a vrátili ich majiteľovi.



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/