(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 28.novembra do 4. decembra 2016 / Peter Miší
@ Horoskopy     Nov 28 2016 - 10:08 GMT


Slnko je v Strelcovi a je v kvadráte s Neptúnom v Rybách, v konjunkcii so Saturnom v Strelcovi a v sextile s Marsom vo Vodnárovi. Jupiter vo Váhach je v sextile so Saturnom, v kvadráte s Plutom a Venušou v Kozorožcovi a v trigone s Marsom a v opozícii s Uránom v Baranovi. Urán je v kvadráte s Venušou, ktorá je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr je v slabnúcej konjunkcii so Saturnom a v piatok vstupuje do Kozorožca. Merkúr a Saturn sú v trigone s Uránom. Konštelácia vyvoláva obavy o budúcnosť, vzniká túžba zmeniť zabehnutý stav. Mesiac je v nove v utorok.



Pondelok: Mesiac o 21,46 vstupuje do Strelca a tam je vládca Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, dobrodružstvá, vzdelávanie i poznávanie. Vytvárajte si podmienky pre neďalekú budúcnosť.



Utorok: Mesiac je v nove o 13,18 a je v konjunkcii so Slnkom, v kvadráte s Neptúnom a v konjunkcii so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná, bedrové kåby a dbáme na dostatočný pohyb pri miernom športe.



Streda: Mesiac je v konjunkcii so Saturnom a Slnkom v sextile s Marsom a v trigone s Uránom. Zdravie si môžeme zlepšiť miernym pôstom, pri ktorom vynecháme mäso, výrobky z bielej múky a sladké a bublinkové nápoje.



Štvrtok: Mesiac o 9,42 vstupuje do Kozorožca a je v konjunkcii s Merkúrom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť, tvrdohlavosť a chladnokrvnosť.



Piatok: Merkúr vstupuje do Kozorožca o 22,00 a Mesiac je v konjunkcii s Plutom a v kvadráte s Uránom a Jupiterom a v sextile s Neptúnom. Dávame si pozor na pokožku a kosti. Vyhýbame sa pádom a neriskujeme pri športe.



Sobota: Mesiac je o 20,40 v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Venušou a v kvadráte s Uránom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na zmeny, elektroniku a silný vplyv na verejnosť.



Nedeľa: Dávame si pozor na prípadné zlyhania informačných systémov a po zdravotnej stránke sú ohrozené nohy, lýtka, členky, päta a kàčové žily. Veľmi prospieva odpočívať a relaxovať s nohami položenými vyššie.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/