(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 23. do 29.januára 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jan 23 2017 - 07:09 GMT


Slnko je vo Vodnárovi. Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte s Uránom v Baranovi a s Jupiterom vo Váhach a v sextile s Venušou v Rybách. Merkúr v Kozorožcovi je v sextile s Neptúnom v Rybách. Saturn v Strelcovi je v kvadráte s Marsom a Venušou, obe planéty sú v Rybách. Mars vstupuje do Barana v sobotu. Urán je v opozícii s Jupiterom. Saturn je v sextile s Jupiterom a v trigone s Uránom. Konštelácia stále ovplyvňuje celosvetovú mienku. Mesiac je v nove v sobotu.



Pondelok: Mesiac je v Strelcovi a je v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Chodíme viac do prírody a relaxujeme vo vitálnych svetoch, doprajeme si vodnú masáž.



Utorok: Mesiac je o 23,43 v znamení Kozorožca a je v konjunkciii so Saturnom, v sextile s Jupiterom, v kvadráte s Venušou a Marsom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Merkúrom a v sextile s Neptúnom. Prejavuje sa pracovitosť, karierizmus a chladnokrvnosť. Naučme sa aj pri pracovnom vyťažení nájsť si pre seba chvíľku voľna na oddych. Pozor na zdravie.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Merkúrom a Plutom a v kvadráte s Uránom a Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku a kosti. Neriskujeme pri adrenalínových športoch. V horách na ostrom slnku si dávame pozor.



Piatok: Mesiac je o 9,32 v znamení Vodnára a je v konjunkcii so Slnkom a v sextile s Venušou a Marsom. Vládca Vodnára je Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na rebelantstvo, nespokojnosť, vzbury apod.



Sobota: Mesiac je v nove o 1,07, Mars vstupuje do Barana o 7,00 a Mesiac je v konjunkcii so Slnkom a v trigone s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nohy a vyhýbame sa dlhej záťaže dolných končatín.



Nedeľa: Mesiac je v trigone s Jupiterom. Mesiac je o 17,10 v znamení Rýb. Tam je vládca Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle.Vplývajú na podvedomie, jemnosť, citlivosť a sebaobetovanie.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/