(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 30. januára do 5 februára 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jan 30 2017 - 10:25 GMT


Slnko je vo Vodnárovi. Merkúr s Plutom sú v konjunkcii v Kozorožcovi a sú v kvadráte s Uránom v Baranovi a Jupiterom vo Váhach. Saturn v Strelcovi je v trigone s Uránom a v kvadráte s Venušou, ktorá vstupuje v piatok do Barana a v sextile s Jupiterom. Urán je v opozícii s Jupiterom a Mars v Baranovi je v konjunkcii s Venušou. Neptún je v Rybách. Konštelácia praje zmenám a revolúciám. Mesiac je vo sobotu v prvej štvrti.



Pondelok: Mesiac je v Rybách a je v konjunkcii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prsty na nohách, lymfatické žľazy a precitlivelosť i zveličovanie problémov. Vyhýbame sa stresu a viac oddychujeme.



Utorok: Mesiac o 22,47 vstupuje do Barana a je v konjunkciii s Venušou, Marsom, v kvadráte so Saturnom a v sextile s Merkúromm a Plutom. Vládca Barana je Mars a Pluto. Nachádzajú sa v ohnivom živle a prepožičiavajú nádych geniality.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Marsom a Venušou. Po zdravotnej stránke sú ohrozená hlava, obličaj a žalúdok. Na hlavu si dajme čiapku, nezabudnime na šál a žalúdok si chránime zdravou stravou. Vyhýbame sa jedeniu v zhone a strese.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Uránom, v opozícii s Jupiterom, v kvadráte s Merkúrom a Plutom a v trigone so Saturnom. Voľný čas trávime v prírode, kde sa prechádzame alebo športujeme.



Piatok: Mesiac je o 2,50 v Býkovi a je v trigone so Saturnom. Venuša vstupuje do Barana o 17,00. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú krásu, umenie a týka sa aj stavieb i pozemkov.



Sobota: Mesiac je v trigone s Merkúrom a Plutom a v kvadráte so Slnkom. Mesiac je v prvej štvrti o 5,18. Po zdravotnej stránke je najviac ohrozené hrdlo, nosohltan, štítna žľaza, krčná chrbtica a hlasivky.



Nedeľa: Mesiac o 5,44 v Blížencoch a je v trigone s Merkúrom a v sextile s Marsom i Venušou. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikáciu, nestálosť, nepokoj advojtvárnuu povahu.





Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/