(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 20. do 26. februára 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Feb 20 2017 - 10:41 GMT


Slnko je v Rybách a je v sextile so Saturnom v Strelcovi. Merkúr je vo Vodnárovi a je v sextile s Uránom v Baranovi, Neptún je v Rybách a v konjunkcii so Slnkom. Urán je v Baranovi a je v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi a Pluto je v kvadráte s Marsom v Baranovi. Jupiter vo Váhach je v opozícii s Uránom a v kvadráte s Plutom. Saturn je v trigone s Uránom. Venuša a Mars sú v konjunkcii v Baranovi. Mars je v konjunkcii s Uránom. Konštelácia vplýva na oblasť sebaobetovania. Mesiac je v nove v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii so Saturnom, v sextile s Merkúrom a Slnkom a v trigone s Venušou, Marsom a Uránom. Doprajeme si výlet v prírode a viac športujeme hlavne zimné športy.



Utorok: Mesiac je o 8,08 v Kozorožcovi a je v konjunkcii so Saturnom, v sextile so Slnkom a v trigone s Uránom. Kozorožec podporuje pracovitosť, vytrvalosť, cieľavedomosť, chladnokrvnosť a karierizmus. Vládca je Saturn.



Streda: Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v kvadráte s Venušou a v sextile so Slnkom a Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku hlavne v soláriách a vo vysokohorskom prostredí. Pozor aj na zlomeniny.



Štvrtok: Mesiac je o 18,17 vo Vodnárovi. Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v Kvadráte s Marsom, Uránom a Jupiterom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a podporuje vplyv na širokú verejnosť.



Piatok: Mesiac je v sextile s Venušou. Po zdravotnej stránke sú najviac ohrozené nohy, preto nestojíme dlho na jednom mieste a odpočívame v ľahu s nohami položenými vyššie. Pomáha masáž dolných končatín.



Sobota: Mesiac je o 1,24 v znamení Rýb a je v trigone s Jupiterom, v sextile s Marsom a Uránom a v konjunkcii s Merkúrom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom, nachádza sa vo vodnom živle, kde vplývajú na citlivosť a podvedomie.



Nedeľa: Merkúr vstupuje do Rýb o 0,00 a Mesiac je v nove o 15,58 a je v konjunkcii so Slnkom, Neptúnom a Merkúrom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na prsty na nohách, priehlavkové kostičky, lymfatické žľazy a precitlivelosť.





Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/