(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 8. do 14. mája 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     May 08 2017 - 08:40 GMT


Slnko je v Býkovi a je v trigone s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr v Baranovi je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a obe planéty sú v trigone so Saturnom v Strelcovi. Venuša je v Baranovi. Mars v Blížencoch je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a v trigone s Jupiterom vo Váhach. Pluto v Kozorožcovi je v kvadráte s Jupiterom. Konštelácia vytvára unáhlené myslenie. Mesiac v stredu je v splne.



Pondelok: Mesiac je vo Váhach a je v konjunkcii s Jupiterom, v kvadráte s Plutom, v opozícii s Merkúrom a Uránom a v trigone s Marsom. Darí sa pri obchodovaní ale pozor si dávame na unáhlenosť a zbrklosť.



Utorok: Mesiac je o 7,00 v znamení Škorpióna a je v opozícii s Merkúrom a Uránom. Vládca Škorpióna je Mars nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zvedavosť, zmyselnosť, žiarlivosť ale aj fyzickú odolnosť.



Streda: Mesiac je o 23,43 v Splne a je v opozícii so Slnkom, v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pohlavné orgány, pozor na nákazu a prechladenie močových ciest.



Štvrtok: Mesiac je o 19,00 v znamení Strelca a je v opozícii so Slnkom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na dobrodružné cestovanie, vzdelávanie a odovzdávanie skúseností.



Piatok: Mesiac je v opozícii s Marsom a v trigone s Venušou a v kvadráte s Neptúnom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené stehná a bedrové kåby. Pri športovaní si dávame pozor na nebezpečie úrazov a nehôd.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Marsom, v konjunkcii so Saturnom a v trigone s Merkúrom a Uránom. Výborná konštelácia podporuje trpezlivosť, prácu s najnovšími technickými novinkami a bráni prehnanej fyzickej aktivite.



Nedeľa: Mesiac je o 7,37 v znamení Kozorožca a je v konjunkcii so Saturnom a v trigone s Uránom a Merkúrom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť, svedomitosť a kariéru.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/