(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 15. do 21. mája 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     May 15 2017 - 15:19 GMT


Slnko vstupuje do Blížencov v sobotu a je v trigone s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr v utorok vstupuje do Býka a je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a obe planéty sú v trigone so Saturnom v Strelcovi. Venuša v Baranovi je v opozícii s Jupiterom vo Váhach a je v kvadráte s Plutom. Mars v Blížencoch je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a v trigone s Jupiterom. Jupiter je v kvadráte s Plutom. Konštelácia podporuje vynaliezavosť a márnotratnosť. Mesiac je v poslednej štvrti v piatok.



Pondelok: Mesiac je v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Plutom, v trigone so Slnkom, v kvadráte s Venušou a Jupiterom a v sextile s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na chrbticu, kosti, a pokožku.



Utorok: Merkúr vstupuje do Býka o 6.00 hod. Mesiac je v konjunkcii s Plutom, v trigone so Slnkom a v kvadráte s Merkúrom a Uránom. Mesiac o 19.50 hod. vstupuje do Vodnára a tam je vládca Urán, nachádza sa vo vzdušnom živle.



Streda: Mesiac je v trigone s Jupiterom a v sextile s Venušou. Vodnár prináša revolúcie a po zdravotnej stránke vplýva na nohy, lýtko, členok pätu a kàčové žily. Nohy si položte v ľahu na vyššie miesto než je hlava.



Štvrtok: Mesiac je v trigone s Jupiterom a Marsom a v kvadráte so Slnkom. Nepríjemná konštelácia bráni pracovnému postupu. Osoh prináša športovcom a osobám odvážnym, nebojácnym, smelým a skoro až drzým.



Piatok: Mesiac je v poslednej štvrti o 2.33 hod. a o 5.25 hod. vstupuje do Rýb. Mesiac je v kvadráte so Slnkom, v sextile s Merkúrom, Uránom a Saturnom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom, nachádza sa vo vodnom živle.



Sobota: Slnko Vstupuje do Blížencov o 22.31 hod. a Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom, v kvadráte s Marsom a v sextile s Plutom. Po zdravotnej stránke sú najviac ohrozené chodidlá, prsty na nohách a lymfatický systém.



Nedeľa: Mesiac o 12.11 hod. vstupuje do Barana a je v sextile so Slnkom a v kvadráte so Saturnom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na nadšenie začínať nové aj nevyskúšané veci.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/