(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 29. mája do 4. júna 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     May 30 2017 - 07:34 GMT


Slnko je v Blížencoch a je v trigone s Jupiterom vo Váhach v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Merkúr v Býkovi je v sextile s Neptúnom a v trigone s Plutom v Kozorožcovi. Venuša v Baranovi je v konjunkcii s Uránom a v trigone so Saturnom v Strelcovi a v kvadráte s Plutom. Mars v Blížencoch je v opozícii so Saturnom. Konštelácia sa snaží špekutatívnym spôsobom zachrániť situáciu. Mesiac je vo štvrtok v prvej štvrti.



Pondelok: Mesiac je v Levovi o 14.12 hod. a je v kvadráte s Venušou a Uránom. Vládca Leva je Slnko ktoré sa nachádza v ohnivom živle a prináša radosť zo života, hrdosť a schopnosť organizovať a prikazovať. Prejavuje sa netrpezlivosť.



Utorok: Mesiac je v kvadráte s Merkúrom a v trigone s Venušou Uránom a Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvný tlak a tepny. Nižší krvný tlak docielite relaxáciou pohodou alebo užívaním cesnaku.



Streda: Mesiac je v trigone s Venušou, Uránom a Saturnom. Mesiac o 18.16 hod. vstupuje do Panny kde je vládca Merkúr nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na oblasť služieb, starostlivosti o druhých ale nie sebaobetovanie.



Štvrtok: Mesiac je v prvej štvrti o 14.42 hod. a je v kvadráte so Slnkom, v trigone s Merkúrom a Plutom a v opozícii s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pankreas, hrubé tenké a slepé črevo a trávenie.



Piatok: Mesiac je v trigone s Merkúrom a Plutom a v kvadráte s Marsom a Saturnom. Oslabená je odvaha a smelosť preto viac cvičíme dodávame si sebadôveru. Pomáhajú kolektívne športy a vytrvalostné techniky.



Sobota: Mesiac je o 2.04 hod. v znamení Váh a je v konjunkcii s Jupiterom a v trigone so Slnkom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplývajúca na kultúru, spev, poéziu, vyjadrovanie a iné nehmotné umenie.



Nedeľa: Mesiac je v konjunkcii s Jupiterom, v kvadráte s Plutom a v trigone so Slnkom a v opozícii s Uránom a Venušou a v sextile so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na obličky a



krížovú oblasť chrbtice.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/