(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 5. do 11. júna 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jun 05 2017 - 06:22 GMT


Slnko je v Blížencoch a je v kvadráte s Neptúnom v Rybách v opozícii so Saturnom v Strelcovi a v trigone s Jupiterom vo Váhach. Merkúr je od stredy v Blížencoch a Mars je v Rakovi, ktorý je v sextile s Venušou od utorka v Býkovi a v opozícii so Saturnom. Venuša je v konjunkcii s Uránom v Baranovi a je v trigone so Saturnom. Pluto je v Kozorožcovi. Konštelácia sa viac zameriava na špekulácie než na praktické problémy. Mesiac je v piatok je v splne.



Pondelok: Mesiac je od 12.46 hod. v Škorpiónovi a je v sextile so Saturnom, v trigone s Marsom a v opozícii s Venušou a Uránom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zvedavosť a citlivosť.



Utorok: Venuša vstupuje do Býka o 9.00 hod. a Mesiac je v Škorpiónovi v trigone s Neptúnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na nákazu pohlavných orgánov a vyhýbame sa ich operáciám. Pozor na žiarlivosť a pomstychtivosť.



Streda: Merkúr vstupuje do Blížencov o 0.00 hod. a Mesiac je v Škorpiónovi, je v trigone s Neptúnom a v opozícii s Merkúrom. Držme sa viac intuície než logiky a dávajme pozor pri obchodných jednaniach, hlavne s financiami.



Štvrtok: Mesiac je o 0.59 hod. v znamení Strelca, je v opozícii s Merkúrom a Slnkom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, poznávanie, vzdelávanie a odovzdávanie skúseností.



Piatok: Mesiac je v splne o 15.10 hod. a je v kvadráte s Neptúnom, v opozícii so Slnkom, v konjunkcii so Saturnom a v sextile s Jupiterom. Po zdravotnej stránke sú v ohrození stehná a bedrové kåby. Kolektívne cvičenia sú užitočnejšie.



Sobota: Mesiac je o 13.30 hod. v Kozorožcovi a je v konjunkcii so Saturnom, v opozícii s Marsom a Slnkom a v trigone s Venušou a Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na chladnokrvnosť.



Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Marsom, v sextile s Neptúnom a v trigone s Venušou a Uránom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pokožku, chránime ju pred silnými slnečnými lúčmi. Ohrozené sú aj kosti a kostra.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/