(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 13.07. 2017
@ Aktuálne -> Polícia     Jul 14 2017 - 14:16 GMT


Vodič cisterny pri požiari utrpel popáleniny



Včera krátko pred 13.00 hodinou na tiesňovej linke 112 prijal operátor telefonát, že v Rožňave došlo k požiaru cisterny. Na miesto boli vyslané záchranné zložky. Po preverení na mieste bolo zistené, že na vykládkovej koľaji v železničnej stanici Rožňava došlo pri prečerpávaní mastenca z cisterny nákladného auta do železničného vozňa k elektrickému skratu riadiacej skrinky, ktorý zapálil hydraulický olej. 52-ročný vodič nákladného vozidla pri hasení požiaru utrpel popáleniny dolných končatín. Vodič bol prevezený RZP do nemocnice. Pri požiari došlo k poškodeniu plášťa cisterny s predbežnou škodou na vozidle vo výške 30.000,- eur. Poverený príslušník železničnej polície v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.



Recidivista bodol nožom tínedžera a olúpil ho



Spišskonovoveskí policajti po intenzívnom pátraní v krátkom čase zadržali muža, ktorý mal pri lúpeži bodnúť nožom tínedžera do ramena. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Spišskej Novej Vsi zo zločinu lúpeže obvinil viackrát súdne trestaného /trikrát za majetkovú a dvakrát za lúpež/ 25-ročného Mariána z Krompách. Podľa vyšetrovateľa sa obvinený v uplynulý utorok po 22.00 hodine v meste Krompachy dopustil lúpeže. Na chodníku vedúcom od budovy za parkoviskom pre kamióny pri miestom železiarskom podniku v blízkosti rieky Hornád, lúpežne prepadol iba 16-ročného chlapca. Obvinený pred útokom na poškodeného kričal že ho zabije.#CONT# Chlapca bodol nožom do paže, následne ho sotil na zem a z vrecka nohavíc mu ukradol finančnú hotovosť osem eurá a trinásť centov. Chlapec utrpel zranenie s doposiaľ bližšie neurčenou dobou liečenia. Obvineného muža policajti umiestnili v cele policajného zaistenia s návrhom na väzbu. Obvinenému v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov.



Aktuálne informácie Policajného zboru môžete nájsť aj na oficiálnej stránke na Facebooku www.facebook.com/policiaslovakia.


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/