(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 11. do 17. septembra 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Sep 11 2017 - 16:13 GMT


Slnko je v Panne a je v kvadráte so Saturnom v Strelcovi, v opozícii s Neptúnom v Rybách a v trigone s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr v Panne je v konjunkcii s Marsom tiež v Panne a obe planéty sú v trigone s Uránom v Baranovi. Venuša v Levovi je v trigone so Saturnom v Strelcovi a v sextile s Jupiterom vo Váhach a Jupiter je v sextile so Saturnom a v opozícii s Uránom. Konštelácia je proti fanatickému mysleniu. Mesiac je v stredu v poslednej štvrti.



Pondelok: Mesiac je v Blížencoch o 21.29 hod. a je v trigone so Slnkom a Plutom a v kvadráte s Venušou. Vládca Blížencov je Merkúr nachádza sa vo vzdušnom živle, čo podporuje nestálosť, cestovanie a potrebu byť v spojení s priateľmi.



Utorok: Mesiac je v kvadráte s Merkúrom, Marsom a Neptúnom. Počítajte s ťažkosťami a problémami. Vytvorte si dostatočnú časovú rezervu. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ruky, ramená, pľúca a nervy.



Streda: Mesiac o 8.34 hod. je v poslednej štvrti a je v opozícii so Saturnom, v sextile s Venušou, v kvadráte so Slnkom a v trigone s Jupiterom. Konštelácia praje podnikaniu a financiám a škodí vzťahu so staršími a nevládnymi osobami.



Štvrtok: Mesiac je v Rakovi o 0.12. hod. a je v sextile s Merkúrom a Marsom a v trigone s Neptúnom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle kde vplýva na citlivosť, rodinnú súdržnosť a zvyšuje možnosť neskorého príchodu.



Piatok: Mesiac je v trigone s Neptúnom, v sextile so Slnkom, v kvadráte s Jupiterom a v opozícii s Plutom. Konštelácia praje duchovnému rastu na úkor peňazí. Dávame si pozor na žalúdok a metabolizmus.



Sobota: Mesiac je v Levovi o 3.00 hod. a je v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na hrdosť, pýchu, netrpezlivosť, nadšenie, organizovanie a vytvára vodcovské vlohy.



Nedeľa: Mesiac je v trigone so Saturnom, v sextile s Jupiterom a v konjunkcii s Venušou. Je výborná konštelácia pre umenie, lásku, organizovanie rôznych stretnutí a po zdravotnej sfére vplýva na srdce, tepny a krvný tlak.



Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/