(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 2. do 8. októbra 2017 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Oct 01 2017 - 13:07 GMT


Slnko je vo Váhach. Merkúr je vo Váhach v konjunkcii so Slnkom. V Panne je Venuša a Mars v konjunkcii a s nimi je v kvadráte Saturn v Strelcovi a v trigone Pluto v Kozorožcovi. Jupiter je na konci Váh a je v opozícii so Saturnom Baranovi. Neptún v Rybách, je v opozícii s Venušou a Marsom. Saturn je v trigone s Uránom. Konštelácia preferuje abstraktné myslenie na úkor logiky. Mesiac je vo štvrtok v splne.



Pondelok: Mesiac je o 16.26 hod. v znamení Rýb a je v trigone s Jupiterom a v sextile s Uránom. Vládca Rýb je Neptún, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na jemnosť, citlivosť, vnímavosť a sklon ku sebaobetovaniu a zveličovaniu.



Utorok: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom, v opozícii s Marsom a Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na chodidlá, prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatický systém i precitlivelosť. Rastliny a kvety výdatne zalievame.



Streda: Mesiac je o 22.40 hod. v znamení Barana a je v opozícii s Marsom a Venušou a v kvadráte so Saturnom. Vládca Barana je Mars a Pluto a nachádzajú sa v ohnivom živle. Energie podnecujú tvrdohlavo prekonávať prekážky.



Štvrtok: Mesiac je v splne o 20.40 hod. a preto sa nedoporučuje nič nové začínať a city dať nabok. Konáme len na základe zdravého rozumu. Mesiac je v opozícii so Slnkom a Merkúrom. Pozor na zdravie, hlavy, obličaja a žalúdka.



Piatok: Mesiac je o 1.56 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom, v opozícii s Jupiterom a v trigone so Saturnom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotné, hmatateľné umenie i krásu.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Jupiterom a po zdravotnej stránke vplýva na nosohltan, mandle, čuch, chuť tylo, štítnu žľazu a ramená. Vyhýbame sa operáciám týchto orgánov a nezaťažujeme ich počas dennej aktivity.



Nedeľa: Mesiac je v trigone s Venušou, Marsom a Plutom. Harmonická konštelácia podporuje zamilovaných, podporuje umeleckú tvorbu, a tiež šport, tanec a pod. Je vhodné celú nedeľu využiť na aktívny oddych.





Kontakt: 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/