(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 12. do 18. februára 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Feb 12 2018 - 13:06 GMT


Slnko vstupuje do znamenia Rýb v nedeľu a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý tiež vstupuje do Rýb v nedeľu a Venušou, ktorá je vo Vodnárovi. Jupiter v Škorpiónovi je s nimi v kvadráte. Mars v Strelcovi je v kvadráte s Neptúnom v Rybách, Saturn s Plutom sú v Kozorožcovi. Konštelácia vytvára lepšie podmienky pre jednotlivcov. Mesiac je v nove vo štvrtok.



Pondelok: Mesiac je v Kozorožcovi a v konjunkcii so Saturnom a Plutom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na chrbticu, kåby, a kosti. Pokožku si chránime pred poškodením, slnením alebo krémami po záručnej dobe.



Utorok: Mesiac o 16.11 hod. je vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Plutom a v kvadráte s Uránom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo Vzdušnom živle a vplývajúci na širokú verejnosť, zmeny, revolúcie a začiatok nového veku.



Streda: Mesiac je v sextile s Marsom. Po zdravotnej stránke sú ohrozené nohy, a preto častejšie odpočívame a ak ležíme položíme nohy na vyvýšené miesto. Ak musíme dlho stáť tak sa snažíme prešľapovať na mieste.



Štvrtok: Mesiac je o 22.05 hod. v nove a je v konjunkcii s Merkúrom, so Slnkom a v kvadráte s Jupiterom a v sextile s Uránom. Neskrývame sa pred novými aktivitami vo svete. Prijímame ich s rozvahou a nie bezhlavo.



Piatok: Mesiac je o 3.42 hod. v znamení Rýb a je v konjunkcii so Slnkom, Merkúrom, Venušou, v kvadráte s Jupiterom a v sextile so Saturnom a Uránom. Vládca Ryby je Neptún s Jupiterom a nachádzajú sa vo vodnom živle.



Sobota: Mesiac je v konjunkcii s Neptúnom a Venušou a v kvadráte s Marsom a v trigone s Jupiterom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na spodnú časť nôh, chodidlá, prsty na nohách, priehlavkové kostičky a lymfatické žľazy.



Nedeľa Slnko vstupuje do Rýb o 18.18 hod. a Merkúru vstupuje do Rýb o 5.00 hod. Mesiac je o 13.05 hod. v znamení Barana a je v trigone s Jupiterom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle, kde sú schopní začať aj nové a nevyskúšané aktivity.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/