(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 5. do 11. marca 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Mar 05 2018 - 09:22 GMT


Slnko je v Rybách s Neptúnom v konjunkcii a s nimi je v trigone Jupiter v Škorpiónovi. Merkúr vstupuje do Barana v utorok a Venuša tiež do Barana v stredu obe planéty sú v konjunkcii a s nimi je v trigone Jupiter. Mars v Strelcovi je v trigone s Uránom v Baranovi a Pluto v Kozorožcovi je v sextile s Jupiterom a Saturn je v Kozorožcovi. Konštelácia podporuje obetavosť pred bezcitnosťou. Mesiac je v poslednej štvrti v piatok.



Pondelok: Mesiac je vo Váhach v opozícii s Uránom a v sextile s Marsom. Mesiac o 14.23 hod. vstupuje do Škorpióna a tam je vládca Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na podozrievavosť, žiarlivosť a zmyselnosť.



Utorok: Merkúr vstupuje do Barana o 9.00 hod. Mesiac je v trigone so Slnkom a Neptúnom. Po zdravotnej sfére si dávame pozor na vylučovacie a pohlavné orgány, konečník a sexualitu. Dbáme na hygienu a pozor na nákazu.



Streda: Venuša vstupuje do Barana o 1.00 hod. Mesiac je o 23.03 hod. v Strelcovi a je v trigone so Slnkom, Neptúnom, Merkúrom, Venušou a v konjunkcii s Jupiterom a v sextile s Plutom. Vládca Barana je Pluto s Marsom a nachádzajú sa v ohnivom živle.



Štvrtok: Mesiac je v Strelcovi a je v trigone s Merkúrom a Venušou. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené Boky, stehná kríže a bedrové kåby. Tešte sa z maličkostí, občas i doprajte odľahčovací pôst.



Piatok: Mesiac je v poslednej štvrti o 12.20 hod. Mesiac je v konjunkcii s Marsom a v kvadráte so Slnkom a Neptúnom. Konštelácia varuje pred úrazmi, nehodami, hádkami, prehnanými aktivitami, zlosťou a netrpezlivosťou.



Sobota: Mesiac je o 10.52 hod. v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Marsom a Saturnom a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na pracovitosť, chladnokrvnosť a karierizmus.



Nedeľa: Mesiac je v Kozorožcovi a je v konjunkcii so Saturnom a v kvadráte s Venušou a Merkúrom. Po zdravotnej stránke sú ovplyvnené vonkajšie časti tela, pokožka a vnútorné kostra a kåby. Dávame pozor na popáleniny a zlomeniny.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309



 









 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/