(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 27. augusta do 2. septembra 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Aug 27 2018 - 11:19 GMT


Slnko je v Panne a je v trigone so Saturnom v Kozorožcovi a Uránom v Býkovi. Slnko je v opozícii s Neptúnom v Rybách. Merkúr v Levovi je v kvadráte s Jupiterom v Škorpiónovi, Venuša vo Váhach je v kvadráte s Plutom, Jupiter je v sextile s Plutom a Pluto je v sextile s Neptúnom. Saturn je v trigone s Uránom a Mars v Kozorožcovi je v kvadráte s Uránom. Jupiter je v trigone s Neptúnom. Konštelácia potláča duchovné a ezoterické vplyvy. Mesiac ubúda.



Pondelok: Mesiac je v trigone s Jupiterom, v konjunkcii s Neptúnom a v opozícii so Slnkom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na správny výber topánok. Ohrozené sú prsty na nohách a lymfatické žľazy.



Utorok: Mesiac je o 18.35 hod. v znamení Barana. Mesiac je v kvadráte so Saturnom a v sextile s Marsom. Vládca Barana je Mars s Plutom a nachádzajú sa v ohnivom živle a vplývajú na prírodu, tvrdohlavosť a schopnosť podporiť aj nevyskúšané novinky.



Streda: Mesiac je v trigone s Merkúrom a po zdravotnej stránke si dávame pozor na hlavu, obličaj, čelo a jeho dutiny i žalúdok. Miernime sa v tvrdohlavosti. Zdraviu prospieva pobyt v prírode a medzi zvieratami.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Uránom, v opozícii s Venušou a v trigone s Merkúrom a Saturnom a v kvadráte s Marsom. Prebieha nebezpečná konštelácia, hrozia nehody, úrazy a konflikty. Viac relaxujeme a oddychujeme.



Piatok: Mesiac je o 3.30 hod. v znamení Býka a je v trigone so Slnkom a Saturnom a v konjunkcii s Uránom a v kvadráte s Marsom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotnú krásu a umenie.



Sobota: Mesiac je v opozícii s Jupiterom, v kvadráte s Merkúrom a v trigone so Slnkom, Plutom a Marsom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na hrdlo, hlasivky, štítnu žľazu, krčnú chrbticu a nosohltan.



Nedeľa: Mesiac je o 10.02 hod. v znamení Blížencov a je v kvadráte so Slnkom a v trigone s Marsom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na rozum, komunikáciu, špekulovanie i obchodovanie.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/