(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop 10. do 16. septembra 2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Sep 10 2018 - 13:45 GMT


Slnko je v Panne a je v trigone s Plutom v Kozorožcovi, v konjunkcii s Merkúrom tiež v Panne, v sextile s Jupiterom v Škorpiónovi a v opozícii s Neptúnom v Rybách. Neptún je v trigone s Jupiterom. Merkúr je v opozícii s Neptúnom. Venuša v Škorpiónovi je v opozícii s Uránom v Býkovi a v kvadráte s Marsom, ktorý vstupuje do Vodnára v utorok a v sextile so Saturnom v Kozorožcovi. Saturn je v trigone s Marsom. Konštelácia nepraje meditáciám. Mesiac pribúda.



Pondelok: Mesiac je o 17.20 hod. vo Váhach a je v konjunkcii so Slnkom a v trigone s Marsom a Plutom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotnú krásu, kultúru, poéziu, spev a pod.



Utorok: Mars vstupuje do Vodnára o 3.00 hod. a Mesiac je v trigone s Marsom a v kvadráte so Saturnom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na obličky, a preto pijeme dostatočné množstvo tekutín a nedvíhame ťažké bremená.



Streda: Mesiac je v Škorpiónovi o 20.15 hod. a je v kvadráte s Plutom. Vládca Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na zvedavosť, žiarlivosť, pomstychtivosť a zmyselnosť.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Venušou, v trigone s Neptúnom, v kvadráte s Marsom a v sextile s Merkúrom a Saturnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na pohlavné orgány a prechladenie močového mechúra.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Jupiterom, v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom a Slnkom. Nastala harmonická konštelácia pre zdravie, podnikanie, pracovnú sféru a tiež pre osobné záujmy a výlety.



Sobota: Mesiac je o 2.45 hod. v znamení Strelca a je v sextile s Marsom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, dobrodružstvá, vyučovanie a zbieranie vedomostí ale aj na zahraničie.



Nedeľa: Mesiac je V kvadráte s Merkurom a Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Pobyt v divokej prírode a prítomnosť zvierat pôsobí na celý organizmus upokojujúco a liečivo.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/