(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop 1.do 7 októbra.2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Oct 02 2018 - 10:03 GMT


Slnko je vo Váhach a tvorí kvadráte so Saturnom v Kozorožcovi. Merkúr je vo Váhach v konjunkcii so Slnkom a obe planéty sú v trigone s Marsom vo Vodnárovi. Pluto v Kotzorožcovi je v kvadráte s Merkúrom, Venuša v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom v Rybách, Jupiter je v Škorpiónovi, Mars je v kvadráte s Uránom v Býkovi a Saturn je v trigone s Uránom. Konštelácia vplýva na kultúrnu sféru. Mesiac je v poslednej štvrti v utorok.



Pondelok: Mesiac je o 20.00 hod. v znamení Raka a je v trigone s Merkúrom a v opozícii so Saturnom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť, rodinnú súdržnosť, túžbu po bezpečí a istote.



Utorok: Mesiac je v poslednej štvrti o 11.45 hod. a je v kvadráte so Slnkom, v trigone s Venušou a Neptúnom a v opozícii so Saturnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na žalúdok a metabolizmus. Stres vytvára vredy na žalúdku.



Streda: Mesiac je o 23.12 hod. v znamení Leva a je v kvadráte s Merkúrom, v trigone s Jupiterom a Neptúnom a v opozícii s Plutom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplýva na riadenie a organizovanie.



Štvrtok: Mesiac je v sextile so Slnkom, v kvadráte s Venušou a Uránom a v opozícii s Marsom. V zdravotnej oblasti si chránime srdce pre náhlymi zmenami námahy, primerane športujeme vytrvalostné techniky.



Piatok: Mesiac je o 1.19 hod. v znamení Panny a je v sextile s Merkúrom a v kvadráte s Jupiterom. Vládca Panny je Merkúr nachádza sa v zemitom živle a vplýva na rozum, logiku, precíznosť, oblasť služieb i majetok.



Sobota: Mesiac je v trigone so Saturnom a Uránom. V zdravotnej sfére sú ovplyvnené pod žalúdočné orgány, a preto sa nikdy neprejedáme, občas držíme pôst a pravidelne cvičíme, chôdzu uprednostníme pred dopravným prostriedkom.



Nedeľa: Mesiac je v opozícii s Neptúnom a v trigone s Plutom. Konštelácia praje tým čo vedia žiť teraz tu a hneď. Snívanie a fantazírovanie neprináša žiadaný účinok. Doprajeme si oddych a príjemné kultúrne vyžitie.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/