(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop 8.do 14. októbra.2018 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Oct 09 2018 - 10:32 GMT


Slnko je vo Váhach a je v trigone s Marsom vo Vodnárovi a v kvadráte s Plutom v Kozorožcovi. Merkúr v stredu vstupuje do Škorpióna a je v opozícii s Uránom v Býkovi. Venuša v Škorpiónovi je v trigone s Neptúnom v Rybách a v kvadráte s Marsom. Jupiter je v Škorpiónovi a Saturn v Kozorožcovi je v trigone s Uránom. Konštelácia podporuje športovanie. Mesiac je v nove v utorok.



Pondelok: Mesiac o 3.10 hod. vstupuje do znamenia Váh a je v konjunkcii so Slnkom, v trigone s Marsom a v kvadráte so Saturnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotné umenie a kultúrnu sféru.



Utorok: Mesiac je v nove o 5. 46 hod. a je v konjunkcii so Slnkom, v kvadráte s Plutom a v trigone s Marsom. V zdravotnej oblasti sú ohrozené ľadviny a drieková časť chrbtice. Pijeme dostatok tekutín a cvičíme cviky na chrbticu.



Streda: Merkúr vstupuje do znamenia Škorpióna o 3.00 hod. Mesiac je v konjunkcii s Merkúrom, Venušou a v opozícii s Uránom. Mesiac vstupuje do znamenia Škorpióna o 6.09 hod. tam je vládca Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle.



Štvrtok: Mesiac je v konjunkcii s Venušou a Jupiterom, v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom. V zdravotnej sfére sú ohrozené pohlavné orgány a močový mechúr. Vyhýbame sa operáciám daných orgánov.



Piatok: Mesiac je v konjunkcii s Jupiterom a o 11.53 hod. vstupuje do znamenia Strelca. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, lásku ku dobrodružstvu, zbieranie a odovzdávanie skúseností.



Sobota: Mesiac je v kvadráte s Neptúnom a v sextile s Marsom. Po zdravotnej sfére si dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Neriskujeme pri našich aktivitách miernime sa pri športovaní a zvýšený pozor dávame pri jazde na koni.



Nedeľa: Mesiac je o21.17 hod. v znamení Kozorožca a je v trigone s Uránom, v konjunkcii so Saturnom a v sextile so Slnkom. Vládca Kozorožca je Saturn, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na majetok, peniaze a pracovitosť.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/