(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 20.11..2018
@ Aktuálne -> Polícia     Nov 21 2018 - 19:58 GMT


Polícia objasnila ďalšiu lúpež, „kabelkový fantóm“ je stíhaný väzobne



Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach vzniesol obvinenie 27-ročnému Róbertovi z Košíc za ďalší skutok. Obvinil ho zo zločinu lúpeže, ktorý spáchal začiatkom októbra tohto roku pri zastávke MHD v mestskej časti Košice Západ. Podľa doterajšieho vyšetrovania obvinený Róbert priskočil k 63-ročnej žene, skričal na ňu „huu“ a začal jej trhať kabelku, ktorú mala prevesenú cez ruku. Poškodená žena si kabelku chránila. Po krátkom „súboji“ sa obvinenému Róbertovi podarilo kabelku vytrhnúť a z miesta ušiel aj s lupom. Našťastie žene nespôsobil žiadne zranenia, ale odcudzením vecí (mobil, osobné doklady, finančná hotovosť 500 eur, okuliare a iné veci osobnej potreby) jej vznikla škoda cca 800 eur. Obvinený Róbert je toho času umiestnený v ústave na výkon väzby v súvislosti s inou trestnou činnosťou obdobného charakteru. O týchto prípadoch sme verejnosť prostredníctvom médií informovali v tlačovej správe dňa 12.10.2018:http://www.minv.sk/?aktuality-kosice&sprava=kosicki-policajti-objasnili-viacero-lupezi. Obvinenému mužovi v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov (skutok spáchaný na chránenej osobe).



Polícia vyšetruje okolnosti výbuchu plynu v rodinnom dome v okrese Trebišov



V súvislosti s výbuchom plynu v kotolni jedného z rodinných domov v obci Novosad v Trebišovskom okrese, ku ktorému došlo v pondelok (19.11.) popoludní za doposiaľ nezistených okolností, polícia koná.#CONT# Následkom výbuchu utrpel majiteľ (65) ťažké zranenia. Škoda na zariadení doposiaľ vyčíslená nebola. V tejto súvislosti začal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Trebišove trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví. Dnes bude na mieste udalosti vykonaná obhliadka za účasti expertov KEÚ PZ Košice. Bližšie okolnosti udalosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.



 







 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/