(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 23. až 25. 11..2018
@ Aktuálne -> Polícia     Nov 26 2018 - 11:39 GMT


Polícia obvinila 48-ročného muža zo zabitia



Verejnosť sme prostredníctvom médií informovali o úmrtí muža a ženy v Košickom kraji v tlačovej správe dňa 24.11.2018:(„Za doposiaľ presne nezistených okolností došlo včera /23.11./ popoludní k úmrtiu 40-ročnej ženy v meste Veľké Kapušany v Michalovskom okrese. V nočných hodinách došlo k úmrtiu 43-ročného muža v rodinnom dome v obci Krásnohorská Dlhá Lúka v Rožňavskom okrese. Vyšetrovateľ PZ v oboch prípadoch začal trestné stíhanie pre trestný čin zabitia. V jednom i v druhom prípade osoba podozrivá z uvedeného skutku bola obmedzená na osobnej slobode a umiestnená do cely policajného zaistenia. Polícia na prípadoch intenzívne pracuje, v súčasnosti vykonáva vyšetrovacie úkony smerujúce k náležitému objasneniu oboch udalostí. Bližšie informácie poskytneme, až keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí.“)



V súvislosti s udalosťou v Rožňavskom okrese, kde došlo k úmrtiu 43-ročného muža, vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície OR PZ v Rožňave po vykonaní potrebných procesných úkonov zo zločinu zabitia obvinil 48-ročného muža z Rožňavského okresu, ktorý je v príbuzenskom vzťahu s poškodeným. Podľa doterajšieho vyšetrovania obvinený muž v piatok (23.11.) v nočných hodinách v izbe rodinného domu v obci Krásnohorská Dlhá Lúka (okres Rožňava) počas hádky fyzicky napadol 43-ročného muža, pričom mu spôsobil zranenia, ktorým na mieste podľahol. Obvinenému mužovi za tento skutok hrozí trest odňatia slobody na päť až 10 rokov, stíhaný je na slobode.#CONT#



V prípade úmrtia 40-ročnej ženy v meste Veľké Kapušany v Michalovskom okrese, ktorá v sobotu (23.11.) okolo 17.00 hod po páde z okna bytu zraneniam podľahla, obhliadajúci lekár na mieste predbežne nevylúčil cudzie zavinenie. Presnú príčinu smrti určí pitva. Osoba, podozrivá z tohto skutku, bola po vykonaní potrebných úkonov zo zadržania prepustená. Vyšetrovanie udalosti naďalej prebieha.



 



Ukradnuté luxusné auto policajti vypátrali v Trebišovskom okrese



Policajti  Okresného riaditeľstva PZ  Trebišov vypátrali ukradnuté vozidlo zn. BMW X6 v jednej z obcí v Trebišovskom okrese. Vozidlo, po ktorom bolo vyhlásené medzinárodné pátranie, bolo nájdené a zaistené vo dvore jedného z rodinných domov v sobotu (24.11.) v nočných hodinách. Krádež auta bola nahlásená v Nemecku. Kriminalisti vozidlo zaistili k ďalším procesným úkonom pre podozrenie zo zločinu legalizácie príjmu z trestnej činnosti. Podľa operatívnych zistení cieľovou krajinou mala byť Ukrajina.



 







 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/