(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 21. do 27. januára / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jan 21 2019 - 13:28 GMT


Slnko je v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Merkúrom, ktorý vstupuje do Vodnára vo štvrtok. Slnko je v kvadráte s Uránom v Baranovi. Pluto v Kozorožcovi je v slabnúcej konjunkcii s Merkúrom. Saturn v Kozorožcovi je v kvadráte s Marsom v Baranovi. Neptún v Rybách je v sextile so Saturnom v Kozorožcovi a v kvadráte s Venušou a Jupiterom, obe planéty sú v Strelcovi. Venuša je v konjunkcii s Jupiterom a Mars je s nimi v trigone. Konštelácia vytvára nutkanie ku zmene. Mesiac je v splne v pondelok a v poslednej štvrti v nedeľu.



Pondelok: Mesiac je v splne o 6.16 hod. a potom vstupuje o 4.54 hod. do znamenia Leva a je v opozícii so Slnkom a Plutom a v kvadráte s Uránom. Vládca Leva je Slnko, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na smelosť, hrdosť a pýchu.



Utorok: Mesiac je v Levovi a je v trigone s Venušou, Marsom a Jupiterom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na srdce, krvný tlak a tepny. Veľa cvičíme na čerstvom vzduchu. Vyhýbame sa stresovým situáciám.



Streda: Mesiac je o 4.22 hod. v znamení Panny a je v trigone s Uránom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na majetok a oblasť služieb v zdravotníctve a ekonomickej oblasti.



Štvrtok: Merkúr vstupuje do Vodnára o 7.00 hod. a Mesiac je v trigone so Saturnom a Plutom, v kvadráte s Venušou a Jupiterom a v opozícii s Neptúnom. V oblasti zdravia si dávame pozor na hrubé, tenké a slepé črevo.



Piatok: Mesiac je o 5.02 hod. v znamení Váh a je v trigone so Slnkom a Merkúrom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na taktnosť, jemnosť a nehmotnú kultúrnu umeleckú oblasť.



Sobota: Mesiac je vo Váhach a je v trigone so Slnkom, Merkúrom, v kvadráte so Saturnom a Plutom a v opozícii s Marsom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na driekovú časť chrbtice a ľadviny. Cvičíme pilates a jogu a pijeme dostatok tekutín.



Nedeľa: Mesiac je v poslednej štvrti o 22.10 hod. a je v kvadráte so Slnkom a Merkúrom a v opozícii s Uránom. Mesiac vstupuje do znamenia Škorpióna o 8.31 hod. a tam je vládca Mars nachádzajúci sa vo vodnom živle.



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309







 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/