(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 28. januára do 3. februára / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jan 28 2019 - 10:49 GMT


Slnko je vo Vodnárovi a je v konjunkcii s Merkúrom tiež vo Vodnárovi. Saturn a Pluto sú v konjunkcii v Kozorožcovi a s nimi je v kvadráte Mars v Baranovi. Venuša a Jupiter sú v konjunkcii v Strelcovi a sú v trigone s Marsom a v kvadráte s Neptúnom v Rybách. Neptún je v sextile so Saturnom Kozorožcovi a Urán je v Baranovi. Konštelácia nabáda ku riešeniu ťažkostí bez emócií. Mesiac sa zmenšuje.



Pondelok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v sextile so Saturnom a v kvadráte so Slnkom a Merkúrom a v trigone s Neptúnom. V zdravotnej sfére je dobré sa vyvarovať možnosti nákazy pohlavných orgánov a močových ciest.



Utorok: Mesiac vstupuje do znamenia Strelca o 15.33 hod. a tam je vládca Jupiter, ktorý sa nachádza v ohnivom živle a vplýva na poučovanie ale aj na zbieranie vedomostí a skúseností. Zlepšuje sa vzťah ku cudzine.



Streda: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii s Jupiterom a v sextile so Slnkom a Merkúrom. Konštelácia praje majetkovým záležitostiam. V zdravotnej sfére si aj preventívne chránime bedrové kåby a stehná pred neskoršími problémami.



Štvrtok: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii s Jupiterom a Venušou a v trigone s Marsom a Uránom. Harmonická konštelácia podporuje cestovanie, výlety aj vysokohorské túry a iné aktivity spojené s adrenalínovým zážitkom.



Piatok: Mesiac o 1.47 hod. vstupuje do Kozorožca a tam je v konjunkcii s Venušou a v trigone s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na pracovitosť, karierizmus, cieľavedomosť a chladnokrvnosť.



Sobota: Mesiac je v konjunkcii so Saturnom a Plutom a v kvadráte s Marsom a v sextile s Neptúnom. V zdravotnej oblasti sa chránime pred poškodením pokožky slnečnými lúčmi hlavne na horách a vyhýbame sa soláriám.



Nedeľa: Mesiac je o 14.03 hod. v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Plutom a v kvadráte s Marsom a Uránom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na zmeny, revolúcie a široké spoločenstvo.





Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/