(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Policajné správy za 02. 02..2019
@ Aktuálne -> Polícia     Feb 05 2019 - 12:27 GMT


Košičanovi za drogovú trestnú činnosť hrozí až 10 rokov vo väzení



Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Košiciach zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi obvinil 36-ročného Marcela z Košíc, ktorý v sobotu (2.2.) popoludní u seba neoprávnene prechovával omamné a psychotropné látky na ulici v MČ Košice Dargovských hrdinov vo vrecku bundy. Policajti zaistili dve sklenené trubičky a vrecúško s vysušenými vrcholkami rastliny konope (Canabis), ktoré im Košičan dobrovoľne vydal. Zo zaisteného množstva (660 mg) by bolo možné pripraviť 13 jednorazových dávok drogy schopných ovplyvniť psychiku užívateľa. Obvinený muž bol umiestnený do cely policajného zaistenia s podnetom na vzatie jeho osoby do väzby. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až 10 rokov.



Polícia objasnila ďalšiu lúpež, obvineniu čelí 19-ročmný mladík, stíhaný je väzobne



Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Okresného riaditeľstva PZ v Michalovciach zo zločinu lúpeže obvinil 19-ročného Petra z Michaloviec, ktorý podľa doterajšieho vyšetrovania pred týždňom (29.1.) na parkovisku na Námestí osloboditeľov v Michalovciach nastúpil do odstaveného auta zn. VW Sharan na miesto spolujazdca. #CONT#V tom čase za volantom sedela 57-ročná žena, ktorej sa vyhrážal zabitím, ak mu nedá peniaze. Potom sa snažil ukradnúť tašku, ktorú mala vodička položenú na spolujazdcovom sedadle, pričom o ňu začali zápasiť. Žene sa ale podarilo z tašky vybrať doklady a peniaze, z vozidla ujsť a privolať pomoc. Obvinený Peter medzitým prehľadal tašku i priehradku spolujazdca vo vozidle. Keď nič nenašiel, z miesta ušiel. Udalosť sa zaobišla bez zranení i škôd na majetku. Obvinenému Petrovi, ktorý je stíhaný väzobne, v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.



 



 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/