(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 4. do 10. marca 2019 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Mar 05 2019 - 10:47 GMT


Slnko je v znamení Rýb a je v konjunkcii s Neptúnom v Rybách a v sextile so Saturnom a Plutom v Kozorožcovi. Merkúr je v Rybách. Mars v Býkovi je v sextile so Slnkom a Neptúnom. Urán vstupuje do Býka, v stredu je v kvadráte s Venušou vo Vodnárovi. Saturn je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi. Jupiter je v Strelcovi a Mars je v trigone so Saturnom. Konštelácia sa vyhýba násiliu. Mesiac je v stredu v nove.



Pondelok: Mesiac je vo Vodnárovi a je v sextile s Jupiterom. Zameriavame sa na širšiu verejnosť, darí sa reklamným aktivitám a riešeniu problémov chudobných vrstiev a seniorov. Môžu sa objaviť revolučné zmeny.



Utorok: Mesiac je o 9.11 hod. v znamení Rýb a je v konjunkcii s Neptúnom a Slnkom a v sextile s Plutom, Marsom a Saturnom. Vládca Rýb je Neptún s Jupiterom a nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na precitlivelosť a jemnosť.



Streda: Mesiac je v nove o 17.03 hod. Urán vstupuje do Býka o 10.00 hod. a Mesiac je v Rybách v konjunkcii so Slnkom a Neptúnom a v sextile s Plutom, Saturnom a Marsom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na chodidlá, prsty nôh a lymfatické žľazy.



Štvrtok: Mesiac je o 21.27 hod. v znamení Barana a je v konjunkcii so Slnkom, Neptúnom, Merkúrom a v sextile s Plutom a Saturnom. Vládca Barana je Mars s Plutom, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na nadšenie pre všetko nové.



Piatok: Mesiac je v Baranovi a je v konjunkcii s Merkúrom a v sextile s Venušou. V zdravotnej sfére sú ohrozené čelo, jeho dutiny, obličaj a žalúdok. Vyhýbame sa operáciám uvedených častí tela. Veľa času trávime v prírode.



Sobota: Mesiac je v Baranovi a je v kvadráte so Saturnom a v trigone s Jupiterom. Venujeme sa viac športovaniu, turistike a riešime aj problémy týkajúce sa seniorov. V obchodovaní a podnikaní sa lepšie darí.



Nedeľa: Mesiac vstupuje do Býka o 8.10 hod. a je v konjunkcii s Marsom a v trigone s Jupiterom. Vládca Býka je Venuša, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na hmotné umenie a krásu. Dávame si pozor na nehody a netrpezlivosť.



 



Kontakt: 055/ 62 517 10



0904 544 309





 



 



 







 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/