(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 19. do 25. augusta 2019
@ Horoskopy     Aug 19 2019 - 12:28 GMT


Slnko vstupuje do znamenia Panny v piatok a je v konjunkcii s Marsom v Panne a Venušou, ktorá vstupuje do Panny v stredu. Merkúr v Levovi je v kvadráte s Uránom v Býkovi a v trigone s Jupiterom v Strelcovi a Jupiter je v kvadráte s Neptúnom v Rybách a v Kozorožcovi je Saturn a Pluto. Konštelácia praje láske, športu a romantike. Mesiac je v poslednej štvrti v piatok.



Pondelok: Mesiac je v Baranovi a je v trigone s Merkúrom a Jupiterom a v kvadráte so Saturnom. V zdravotnej sfére si najviac chránime hlavu, obličaj, čelo a žalúdok. Tvrdohlavosť škodí zdraviu, kariére a povesti.



Utorok: Mesiac je v trigone so Slnkom, Venušou, Marsom a Jupiterom a v kvadráte s Plutom. Pôžitkárstvo a rozkoš môže ovládnuť rozum a ohrozujú majetok, zdravie, a kariéru. Pozor na konflikty a úrazy.



Streda: Venuša vstupuje do znamenia Panny o 11.00 hod. a Mesiac je o 6.37 hod. v znamení Býka a je v konjunkcii s Uránom, v trigone so Slnkom, Venušou a Marsom. Vládca Býka je Venuša nachádzajúca sa v zemitom živle a vplýva na umenie.



Štvrtok: Mesiac je v Býkovi a je v trigone so Slnkom, Venušou, Marsom a Saturn a Plutom a v kvadráte s Merkúrom a v sextile s Neptúnom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na krk, krčnú chrbticu a štítnu žľazu.



Piatok: Slnko vstupuje do Panny o 12.02 hod. a Mesiac je v poslednej štvrti o 16.56 hod. Mesiac vstupuje do Blížencov o 16.34 hod. a je v kvadráte so Slnkom, Venušou a Marsom a v trigone s Plutom. Vládca Blížencov je Merkúr.



Sobota: Mesiac je v Blížencoch a je v opozícii s Jupiterom a po zdravotnej stránke si dávame pozor na nervy, ramená a pľúca. Konštelácia varuje pred podvádzaním, klamaním, lenivosťou, falšovaním a zaháľaním.



Nedeľa: Mesiac vstupuje do Raka o 23.05 hod. a je v opozícii s Jupiterom a v sextile s Merkúrom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na rodinu, jemnosť a citlivosť i výborný obchodný talent.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/