(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 28. októbra do 3. novembra / Peter Mišík
@ Horoskopy     Oct 28 2019 - 11:26 GMT


Slnko je v Škorpiónovi a je v trigone s Neptúnom v Rybách a v opozícii s Uránom v Býkovi. Merkúr v Škorpiónovi je v konjunkcii s Venušou, ktorá v piatok vstupuje do Strelca. Mars vo Váhach je v kvadráte so Saturnom v Kozorožcovi a Saturn je v konjunkcii s Plutom tiež v Kozorožcovi. Neptún je v kvadráte so Saturnom a Jupiter je v Strelcovi. Konštelácia podporuje duchovnú oblasť a umenie. Mesiac je v nove v pondelok.



Pondelok: Mesiac je v nove o 4.39 hod. a je v Škorpiónovi v konjunkcii so Slnkom a v opozícii s Uránom. V zdravotnej oblasti sú najviac exponované pohlavné orgány a močový mechúr. Dávame si pozor na nákazu a prechladenie.



Utorok: Mesiac je o 22.58 hod. v znamení Strelca a je v konjunkcii s Venušou a Merkúrom a v trigone s Neptúnom a v sextile s Plutom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie a odovzdávanie i prijímanie skúseností.



Streda: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii s Merkúrom a Venušou. V zdravotnej sfére si najviac dávame pozor na stehná a bedrové kåby. Liečime sa pohybom v prírode, vzdušnými kúpeľmi na slnku a vo vysokohorskom prostredí.



Štvrtok: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii s Jupiterom, v sextile s Marsom a v kvadráte s Neptúnom. Výborná konštelácia podporuje nárast vplyvných priateľov, zlepšuje fyzickú kondíciu a kladne vplýva na mentálne a telesné zdravie.



Piatok: Venuša vstupuje do Strelca o 21.00 hod. Mesiac je o 3.38 hod. v znamení Kozorožca a je v trigone s Uránom, v konjunkcii s Jupiterom a v sextile so Slnkom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádza sa v zemitom živle a vplýva na chladnokrvnosť a tvrdohlavosť.



Sobota: Mesiac je v Kozorožcovi v konjunkcii so Saturnom a Plutom, v sextile s Neptúnom a Slnkom a v kvadráte s Marsom. V oblasti zdravie si najviac chránime pokožku pred slnkom a chemickými prípravkami a tiež kosti.



Nedeľa: Mesiac je o 12.20 hod. v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Plutom, v sextile s Venušou a Merkúrom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na náhle zmeny, revolúcie a je tu silný vplyv na širokú verejnosť.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309









 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/