(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
CANCOM otvoril svoj office v Košiciach
@ Aktuálne -> Rôzne     Nov 18 2019 - 09:16 GMT


Nemecká IT spoločnosť CANCOM otvorila svoju prvú pobočku na Slovensku. Grand opening spojený s oslavou sa konal v utorok 12. novembra v priestoroch Aupark Toweru v centre mesta, a to za účasti predstaviteľov IT firiem, univerzít a médií. CANCOM Slovakia v súčasnosti zamestnáva 44 IT špecialistov a do konca roka 2020 plánuje ich počet zvýšiť na 150. Týmto krokom chce do svojich radov prilákať odborníkov, ktorí museli za prácou vycestovať do Bratislavy, či dokonca za hranice našej krajiny. #CONT#



Spoločnosť CANCOM a jej vízia



CANCOM je lídrom v oblasti digitálnej transformácie, a to hlavne v oblasti hybridných cloudových riešení. Spoločnosť CANCOM expanduje v globálnom rozmere. Umiestnenie



na Slovensku si zvolila z dôvodu svojho kontinuálneho rastu, pre zabezpečenie ktorého potrebuje kvalifikovaných zamestnancov. Košice sú strategicky vhodnou lokalitou vďaka prítomnosti špičkových odborníkov v oblasti IT. Okrem Nemecka, Rakúska, Švajčiarska, Belgicka, Veľkej Británie, Írska a USA má spoločnosť zastúpenie už aj na  Slovensku. 



Firmu ako takú charakterizuje skvelý kolektív, špičkové technológie, moderné prostredie a hlavne medzinárodná spolupráca. CANCOM neustále hľadá nové talenty, ktoré  obohatia spoločnosť svojim know-how, zručnosťami a nápadmi. 



„Košice sú popri Bratislave najdôležitejším univerzitným mestom na Slovensku. Výsledkom je, že tu pôsobia vysokokvalifikovaní odborníci, ktorých chceme inšpirovať a pracovať s nimi na víziách našej spoločnosti,“ vysvetľuje generálny riaditeľ spoločnosti CANCOM SE Thomas Volk.



Prečo práve Košice?



Košice s takmer 250 000 obyvateľmi sú dôležitým hospodárskym centrom na Slovensku. Z geografického hľadiska sú v srdci Európy a sú už domovom mnohých globálnych hráčov vo svete IT. High-tech prostredie Košíc v kombinácii s vynikajúcou IT infraštruktúrou ponúka perfektné podmienky a je strategickou základňou na Slovensku. 





„Náš office a jeho vybavenie zodpovedajú najmodernejším trendom ako aj technologickým štandardom v oblasti IT. Naši vysokokvalifikovaní zamestnanci hovoria plynule po nemecky a po anglicky.  Zakázníci spoločnosti CANCOM, preto nepociťujú rozdiel, či sú ich služby spravované z Berlína, Mníchova, Londýna alebo Košíc,“ hovorí Matúš Čopík, generálny riaditeľ spoločnosti CANCOM Slovakia. Spoločnosť CANCOM ponúka svojim zamestnancom zaujímavú pracovnú náplň, dynamické pracovné prostredie, v ktorom zamestnanci pracujú s najmodernejšími technológiami a podieľajú sa tak na formovaní trendov budúcnosti v oblasti IT. Najmodernejší IT office v Košiciah sa aktuálne rozpriestiera na 700 metroch štvorcových v Aupark Toweri a svojim zamestnancom ponúka výnimočné pracovné podmienky. „ Dynamický rast spoločnosti CANCOM  chceme podporiť aj na Slovensku. Svoje rady preto plánujeme rozšíriť o ďalšiu stovku IT špecialistov v Košiciach,“ uzatvára Čopík.



 



Zdroj:RO SSN


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/