(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 25. novembra do 1. decembra/ Peter Mišík
@ Horoskopy     Nov 26 2019 - 14:04 GMT


Slnko sa nachádza v Strelcovi. Merkúr je v Škorpiónovi a je v trigone s Neptúnom v Rybách a v sextile so Saturnom v Kozorožcovi. Pluto je v Kozorožcovi v konjunkcii so Saturnom. Neptún je v sextile so Saturnom a Mars v Škorpiónovi je v opozícii s Uránom v Býkovi a Venuša vstupuje do Kozorožca v utorok a je v konjunkcii s Jupiterom v Strelcovi. Konštelácia podporuje detektívne vlohy. Mesiac je v nove v utorok.



Pondelok: Mesiac je v Škorpiónovi a je v konjunkcii s Merkúrom, v trigonella s Neptúnom a v sextile s Plutom a Saturnom. O zdravie sa treba starať najviac prevenciou a ohrozené sú močový mechúr a pohlavné orgány.



Utorok:Venuša vstupuje do Kozorožca o 1.00 hod. Mesiac je v nove o 16.06 hod. a o 9.11 hod. je v znamení Strelca. Mesiac je v konjunkcii so Slnkom. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na dobrodružstvá najmä z cestovania po cudzine.



Streda: Mesiac je v Strelcovi a je v konjunkcii so Slnkom a v kvadráte s Neptúnom. V zdravotnej sfére sa treba najviac zamerať na stehná, boky a bedrové kåby. Prospievajú cvičenia z pilates, jogy, aerobiku a iné ktoré podporujú pohyblivosť.



Štvrtok: Mesiac je o 13.33 hod. v znamení Kozorožca a je v konjunkcii s Jupiterom a Venušou a v trigonella s Uránom. Vládca Kozorožca je Saturn nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na tvrdohlavosť, chladnokrvnosť a vypočítavosť.



Piatok: Mesiac je v Kozorožcovi a je v konjunkcii s Venušou, Saturnom, Plutom a v trigonella s Uránom, v sextil s Marsom a v sextile s Neptúnom. V zdravotnej sfére si chránime kosti pred zlomeninami a pokožku pred siným slnkom.



Sobota: Mesiac je o 21.13 hod. v znamení Vodnára a je v konjunkcii s Plutom a Saturnom. Vládca Vodnára je Urán nachádzajúci sa vo vzdušnom živle a vplývajúci na širokú verejnosť, zmenami, revolúciami a netradičnými formami reklamy.



Nedeľa: Mesiac je vo Vodnárovi a je v kvadráte s Marsom a v sextile so Slnkom. V zdravotnej oblasti sú najviac ohrozené nohy, ktorým škodí dlhé státie, a priveľa chôdze. Nohy si uvoľníme masážou a odpočinú si vo vyvýšenej polohe.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309







 





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/