(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 6. do 12. januára 2020 / Peter Mišík
@ Horoskopy     Jan 06 2020 - 13:38 GMT


Slnko je v znamení Kozorožca a v rovnakom znamení je Jupiter, Saturn, Pluto a Merkúr. Venuša je vo Vodnárovi, Mars je v Strelcovi, Urán v Býkovi je v trigone s Jupiterom a Neptún v Rybách je v sextile so Slnkom. Konštelácia praje štátnej sfére a byrokratom. Mesiac je v splne v piatok.



Pondelok: Mesiac je v Býkovi a je v trigone so Slnkom, Merkúrom, Jupiterom Saturnom a Plutom. Mesiac je v kvadráte s Venušou. Ohrozený je krk, hrdlo a hlasivky. Pozor si dávame na náhle zmeny teploty.



Utorok: Mesiac je o 3.11 hod. v znamení Blížencov a je v trigone s Marsom. Vládca Blížencov je Merkúr, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na komunikáciu v spoločnosti nie len osobne ale aj cez médiá.



Streda: Mesiac je v Blížencoch a je v trigone s Venušou a v kvadráte s Neptúnom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na zápal pľúc, ramená ruky a nervový systém. Vyhýbame sa stresu a primerane športujeme.



Štvrtok: Mesiac je o 9.43 hod v znamení Raka a je v opozícii s Jupiterom, v trigone s Venušou a v sextile s Uránom. Vládca znamenia Raka je Mesiac, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na jemnosť a citlivosť.



Piatok: Mesiac je v splne o 20.21 hod. a preto nezačíname nič nové robiť. Mesiac je v znamení Raka a je v opozícii s Jupiterom, Slnkom, Plutom a Saturnom a v trigone s Neptúnom. Úžitok je len z nehmotnej činnosti a nie z materiálnej.



Sobota: Mesiac je o 13.16 hod. v znamení Leva a je v opozícii so Slnkom, Merkúrom, Saturnom a Plutom a v trigone s Marsom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej sfére si dávame pozor na srdce, krvný tlak a cievy. Opatrne športujeme.



Nedeľa: Mesiac je v Levovi a je v trigone s Marsom. Konštelácia praje technickým záležitostiam, umiernenému športovaniu, aktívnemu sa zbližovaniu s priateľmi, zábave, oddychu a spoznávaniu cudziny.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/