(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 10. do 16. februára / Peter Mišík
@ Horoskopy     Feb 10 2020 - 18:56 GMT


Slnko je vo Vodnárovi. Merkúr a Neptún sú v Rybách, Venuša je v Býkovi, Jupiter v Kozorožcovi, Saturn je v konjunkcii s Plutom v Kozorožcovi, Urán je v Býkovi a Mars je v Kozorožcovi od nedele. Konštelácia podporuje duchovné a cirkevné záležitosti. Mesiac je v poslednej štvrti v sobotu.



Pondelok: Mesiac je v Panne a je v trigone s Uránom a v opozícii s Merkúrom. V zdravotnej oblasti si najviac dávame pozor na hrubé, tenké a slepé črevo, neprejedáme sa a každé sústo dôkladne rozžujeme.



Utorok: Mesiac je o 0,37 hod. vo Váhach a je v trigone s Jupiterom, Saturnom a Plutom a v opozícii s Neptúnom. Vládca Váh je Venuša, nachádza sa vo vzdušnom živle a vplýva na nehmotnú formu umenia a krásy.



Streda: Mesiac je vo Váhach a je v trigone so Saturnom a Plutom a v opozícii s Venušou. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na ľadviny, spodnú časť chrbtice a preto bremená nedvíhame v predklone ale v podrepe s narovnanou chrbticou.



Štvrtok: Mesiac je vo Váhach a je v trigone so Slnkom, v kvadráte s Jupiterom, Saturnom a Plutom. Konštelácia podporuje kariéru a slávu ale na úkor príjmu peňazí a zdravia. Pozor na byrokraciu a obavy z pokroku.



Piatok: Mesiac je o 1.38 hod. v znamení Škorpióna a je v trigone so Slnkom a Merkúrom a v opozícii s Uránom. Vládca znamenia Škorpióna je Mars, nachádza sa vo vodnom živle a vplýva na citlivosť a zmyselnosť.



Sobota: Mesiac je v poslednej štvrti o 23.16 hod. A je v sextile s Jupiterom, v kvadráte so Slnkom a v trigone s Neptúnom a Merkúrom. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na pohlavné orgány, vyhýbame sa verejným kúpaliskám.



Nedeľa: Mesiac je o 5.07 hod. v znamení Strelca a je v kvadráte so Slnkom a v trigone s Venušou. Vládca Strelca je Jupiter, nachádza sa v ohnivom živle a vplýva na cestovanie, vzdelávanie a lásku ku prírode.



Kontakt : 055/ 62 517 10



0904 544 309



 





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/