(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 2. do 8. marca / Peter Mišík
@ Horoskopy     Mar 02 2020 - 14:00 GMT


Slnko je v znamení Rýb je v konjunkcii s Neptúnom v Rybách a v sextile s Marsom v Kozorožcovi. Merkúr vstupuje do Vodnára v stredu a je v sextile s Uránom v Býkovi. Venuša je v Býkovi od štvrtka a je v konjunkcii s Uránom a je v kvadráte s Jupiterom, Plutom a Saturnom v Kozorožcovi. Konštelácia praje duchovnej oblasti. Mesiac je v prvej štvrti v pondelok.



Pondelok: Mesiac je v prvej štvrti o 20.56 hod. Mesiac je v Blížencoch a je v trigone so Saturnom a v kvadráte so Slnkom a Merkúrom. V zdravotnej sfére si najviac dávame pozor na zápal pľúc a priedušky, ramená a ruky a nervový systém.



Utorok: Mesiac je v Blížencoch a je v kvadráte so Slnkom a Neptúnom. Nepriaznivá konštelácia varuje pred unáhlenosťou v pracovnej a podnikateľskej oblasti. Doporučuje sa obmedziť nákupy a vyvarovať sa konfliktom.



Streda: Merkúr vstupuje do Vodnára o 13.00 hod. a Mesiac je o 5.25 hod. v znamení Raka a je v trigone s Merkúrom a v sextile s Venušou a Uránom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle. Vplýva na citlivosť a rodinnú súdržnosť.



Štvrtok: Venuša vstupuje do znamenia Býka o 4.00 hod. a Mesiac je v Rakovi a je v opozícii s Marsom a Jupiterom a v trigone so Slnkom a Neptúnom. V zdravotnej oblasti je ohrozený žalúdok a metabolizmus.



Piatok: Mesiac je o 10.28 hod. v znamení Leva a je v opozícii so Saturnom, Plutom a Jupiterom a v kvadráte s Venušou a Uránom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na hrdosť, netrpezlivosť a schopnosť organizovať.



Sobota: Mesiac je v znamení Leva. Po zdravotnej stránke si dávame pozor na srdce, krvné tepny a cievy i tlak. Pri športovaní si organizmus pomalým rytmom rozohrejeme a po ukončení pozvoľne zmierňujeme tempo.



Nedeľa: Mesiac je o 11.42 hod. v znamení Panny a je v opozícii s Merkúrom a v trigone s Venušou a Uránom. Vládca Panny je Merkúr, nachádza sa v zemitom živle a vplýva na dobrý rozum, oblasť služieb a materializmus.



 



Kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309







 





 


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/