(c) - autorské práva Box Network s.r.o., prevádzkovateľ w.cassovia.sk . Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu Box Network s.r.o. je výslovne zakázané. Viac informácií: [email protected] tel. 0905 942 606
Týždenný horoskop od 30. marca do 5. apríla/ Peter Mišík
@ Horoskopy     Mar 30 2020 - 12:43 GMT


Slnko je v Baranovi a Merkúr je v Rybách v konjunkcii s Neptúnom. Venuša vstupuje do Blížencov v piatok a je v trigone so Saturnom vo Vodnárov, Jupiterom a Plutom v Kozorožcovi a s Marsom, ktorý v pondelok vstupuje do Vodnára. Urán v Býkovi je v kvadráte s Marsom a Saturnom. Konštelácia narúša logiku a vytvára chaotické myslenie. Mesiac je v prvej štvrti v stredu.



Pondelok: Mars vstupuje do Vodnára o 22.00 hod. Mesiac je v Blížencoch a je v kvadráte s Neptúnom a Merkúrom. Nervový systém je ohrozený fanatickými myšlienkami. Vyhýbame sa stresom, nepokoju a rizikovým aktivitám.



Utorok: Mesiac je o 13.43 hod. v znamení Raka a je v sextile s Uránom. Vládca Raka je Mesiac nachádzajúci sa vo vodnom živle a vplývajúci na rodinnú súdržnosť, citlivosť a dobré obchodnícke vlohy. Raci málokedy prídu načas.



Streda: Mesiac je v prvej štvrti o 12.20 hod. a je v sextile s Uránom, v kvadráte so Slnkom a v trigone s Merkúrom a Neptúnom. V zdravotnej oblasti si chránime žalúdok a metabolizmus. Fantázia pomáha optimizmu.



Štvrtok: Mesiac je o 20.26 hod. v znamení Leva a je v opozícii so Saturnom, Marsom, Plutom a Jupiterom a v trigone s Merkúrom a Neptúnom. Vládca Leva je Slnko nachádzajúce sa v ohnivom živle a vplývajúce na smelosť, hrdosť a pýchu.



Piatok:Venuša vstupuje do Blížencov o 19.00 hod. Mesiac je v Levovi a je v opozícii s Marsom a Saturnom, v trigone so Slnkom a v kvadráte s Uránom. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na srdce, krvný tlak a cievy.



Sobota: Mesiac je o 23.18 hod. v znamení Panny a je v trigone so Slnkom. Vládca Panny je Merkur nachádzajúci sa v zemitom živle a vplývajúci na rozum, myslenie, praktické uvažovanie a hmotné výsledky.



Nedeľa: Mesiac je v Panne a je v trigone s Uránom a v kvadráte s Venušou. V zdravotnej oblasti si dávame pozor na hrubé a tenké črevo a pod žalúdočné orgány. Vyhýbame sa mastným a ťažkým jedlám. Občas postíme.





Kontakt : 055/ 62 517 10

0904 544 309


(c) Cassovia.Sk / https://w.cassovia.sk/